|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko mož obleče otroka
7.8.2010 22:06:39   
posh
za spanje, kako to izgleda pri vas? Ali pa mame, saj je vseeno. Torej, moj je danes našega dveletnika oblekel za spanje v majico dolgi rokav in dolge, bombažne pižama hlače. Čeprav sem mu nastavila bodi kratek rokav. Ne vem, jaz se kljub nižjim temperaturam v avgustu vseeno kuham ponoči. Imamo pa 24.5 stopinj v stanovanjuuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko mož obleče otroka
7.8.2010 22:07:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: posh

za spanje, kako to izgleda pri vas?

Brez posebnosti.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2010 22:11:11   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Brez posebnosti.

Definiraj, prosim. Če ti ni odveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2010 22:12:38   
špelin@
Ej, glede na to, da sem trenutno v temperaturnem šoku pri tašči (je mraz ko pes user posted image ), si sploh ne upam komentirat tvoje teme, se namreč psihično pripravljam na spanje v dnevnih oblačilih, ker sem za spat vzela samo malo daljšo mikico brez rokavov...

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.8.2010 22:14:53   
špelin@
Imamo pa 24.5 stopinj v stanovanjuuser posted image

Uh, a se lahko pridem pogret?? Tu je notri 20 stopinj...

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.8.2010 22:17:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Brez posebnosti.

Definiraj, prosim. Če ti ni odveč.

Normalno, tako da otrok spi. Mislim, ne rabim mu pripravljat, kaj naj obleče, niti me potem ne rabi zanimat.

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2010 22:25:44   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Imamo pa 24.5 stopinj v stanovanjuuser posted image

Uh, a se lahko pridem pogret?? Tu je notri 20 stopinj...

Meni bi prav pasalo, teh 20 st. mislim. Spim odkrita, v poletni spalni srajci pa mi je vročeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2010 22:50:11   
smejčica

Tudi mi imamo not 24-25 stopinj. Če je hudo vroče, shladim s klimo, drugače ne. Imam 2 in pol letnico in 9 mesečnika in oba spita v tankih dolgih rakavih (bodi ali majčka in dolge neoprijee hlače). Predvsem zato, ker sta celo noč odkrita in se ponoči prav fajn shladi.
Midva spima samo v spodnjem perilu pokrita z rjuho. Ponoči si včasih še koco nase navlečema.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2010 23:19:06   
Gina

za spanje, kako to izgleda pri vas? Ali pa mame, saj je vseeno. Torej, moj je danes našega dveletnika oblekel za spanje v majico dolgi rokav in dolge, bombažne pižama hlače. Čeprav sem mu nastavila bodi kratek rokav. Ne vem, jaz se kljub nižjim temperaturam v avgustu vseeno kuham ponoči. Imamo pa 24.5 stopinj v stanovanjuuser posted image

Ja no, pa kaj? skrbelo ga je najbrž, da ga ne bi premalo oblekel. Jaz sem bolj zmrznjena, ap tudi spim v dolgih rokavih, če le ni totalne sparine (in 25°C to ni).

Drugače se jaz še nikdar nisem ukvarjala s tem, kaj mož da otroku gor, ker ga zrihta ok, saj je polnoleten in sebe tudi obleče, a ne. Kvečjemu bi se lahko jezila, da ga premalo obleče, če bi se hotela že kaj jezit. Tebi bi se najbrž zdelo idealno. user posted image user posted image

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.8.2010 0:31:46   
viv_
Ko mož obleče otroke za čez dan... oziroma se oblečejo v lastni režiji z atijevo pomočjo user posted image user posted image user posted image  Enkrat so me prišli iskat na letališče... OH MY GOD! Samo šibali smo do avta, pa upala sem, da ne bomo kakšnega znanega srečali... Tisti stajling je pa bil user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.8.2010 8:54:52   
2.2.
aah za spat ni problema kako ga obleče.....a kaj ko moj dragi možek je zadnjič mojo oblekel-ko sta šla v trgovino na hitro (jaz sem bila v službi) tuniko-mislil je da je oblekica; si morte to mislit kaj si bo folk mislil spodnje hlačke in gor tuniko-no ja moški pa ne bi rekla da nima kaj za obleč poleg polne omare.....

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.8.2010 12:06:50   
vaney
2.2.user posted image jaz rajši vse nastavim, ker drugače....user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.8.2010 12:35:59   
2.2.
saj je bilo vse nastavljeno pa bogve kaj je mislil.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.8.2010 12:37:41   
Kerensa*
Pri 24,5 stopinjah v stanovanju moja otroka spita v spodnjicah (eventuelno še v majici brez rokavov).

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.8.2010 13:13:09   
sazi
Pri nas je 22 stopinj. Sama spim v spalni srajci z dolgimi rokavi, pokrita sem samo s kapno od odeje (pač poletni sistem), pa me ponoči na trenutke zebe. Oba otroka spita v pižamicah z dolgimi rokavi in hlačami. Sem ju prvi dan, ko smo prišli z morja oblekla v kratke, pa smo bili vsi mrzli in sem ju ponoči hodila pokrivat.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.8.2010 13:48:45   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Drugače se jaz še nikdar nisem ukvarjala s tem, kaj mož da otroku gor, ker ga zrihta ok, saj je polnoleten in sebe tudi obleče, a ne. Kvečjemu bi se lahko jezila, da ga premalo obleče, če bi se hotela že kaj jezit. Tebi bi se najbrž zdelo idealno. user posted image user posted image

Gina, meni so načeloma tvoje analize in razlage zlo všeč, ampak ni bila mišljena neka senzacionalna tema, kjer jamram in se jezim čez možauser posted image , pač trenutno zanimanje kako vaši otroci spijo pri teh "čudnih" poletnih temperaturah. Drugače moj nasploh (vsaj za mene) obleče otroka preveč.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.8.2010 13:50:06   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pri 24,5 stopinjah v stanovanju moja otroka spita v spodnjicah (eventuelno še v majici brez rokavov).

Tako bi ga jaz tudi oblekla.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
8.8.2010 14:14:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2010 8:01:25   
Anonimen
pri 24ij stopinjah spi naša tamala v bodiju s kratkimi rokavi intankih hlačkah ... ker če bi jo manj napravila, potem ne vem kaj bi naredila, poleti v tistem res hudo vročem obdobju, ko imamo tudi po 29°C v spalnicah ... no a se ne pritožuje tamala in ni nikol prepotena, ker če ji je vroče itak dekico iz sebe zbrca.
Je pa priu nas bol problem kako jo obleče za čez dan ... do pa so komedije, da te kap user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.8.2010 8:09:46   
*miska.mcc*
odgovarjam na vprasanje:

ko moz oblece otroke.... ju zamenja!user posted image

sem ze pisala 1x. nastimam vsakemu svoj kupcek. ko sem hodila delat za pol sesto uro zjutraj, jih je moj oblekel, porihtal in odpeljal v vrtec.
in je fanta enostavno zamenjal. domen je bil v pol premajhnih iz preozkih cunjah, tadeju pa so se po tleh vlekle hlacnice in rokaviuser posted image
ko sem prisla v vrtec po njinu....ai aiiiiiii what a shameuser posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.8.2010 8:13:15   
Anonimen
kakorkoli ga oblečem jaz ali ati, vedno se sleče in spi v gatkah.

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
9.8.2010 9:03:43   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Ko mož obleče otroke za čez dan... oziroma se oblečejo v lastni režiji z atijevo pomočjo user posted image user posted image user posted image  Enkrat so me prišli iskat na letališče... OH MY GOD! Samo šibali smo do avta, pa upala sem, da ne bomo kakšnega znanega srečali... Tisti stajling je pa bil user posted image user posted image user posted image

V soboto sem malo potegnila s spancem zjutraj, ker sem žurala in moji trije se oblečejo, odpravijo  v trgovino, prinesejo stvari nazaj, še dobro da sem jih prestrgla, ker so se že spravljali na igrišče. Tamali je bil ok, tamala pa v belih pajkicah v večjimi pikami, ki so viola roze barve, zgoraj pa rdečo majčko z belimi tankimi črtami. user posted image user posted image user posted image
A povem še nekaj za piko na i? Ker ni bilo glih vroče, je imela sandalce, pa štumfke....user posted image user posted image user posted image

In to moški, ki mene včasih okara, kaj jima oblečem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.8.2010 10:31:28   
darja.mark
Hehe Miš dober je ta tvoj :)  A mu ni blo nič čudno al kajuser posted image

Hja tut moj je en patron, da mu vedno naštimam kupček pa ko malega vidim ma čist neki druzga na seb...kombinacija pa no comment...kaj pa desci vejo kaj skup paše :) dobr da majo oni na razpolago sam hlače pa majco oz. srajco če ne bogve kaj bi vse navlekli nase,....

Drugače pa za spanje....jaz našemu dam spodaj dolgo pižamo, zgoraj pa majčko s kratkimi rokavi...pa ni v redu, ker zvečer preden/ko zaspi je čisto prešvican, ma mokre laske, zjutraj ja pe čisto mrzel. Ko ga pokrijem se itak 1x obrne pa je odkrit tko da sploh ne vem kako naj ga oblečem zvečer. user posted image

jaz bi pa itak zdej skor pižamo rabla sem zmrznjena u iber user posted image  zmer me zebe

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.8.2010 20:38:58   
koala.cek
prvič: kupujem stvari, ki pašejo povsod in k vsem.
drugič: cunje so vedno pripravljene, sicer pa ima v omari vse na ločenih kupčkih in naj se znajde
tretjič: sem ga naučila, da naj jih vedno obleče tako kot sebe: torej, če ima on dolge hlače, naj jih imajo tudi otroci. če ima on štumfe, naj jih imajo tudi mulčki intd...do sedaj je vedno vse štimalo.

je pa res, da nimamo nekih roza majčk, s takimi in drugačnimi pikicami, zelenih hlač intd...tako da je do nemogoče kombinacije skoraj nemogoče priti. user posted image  spet pravim, sem pač komot mama. user posted image

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.8.2010 21:55:00   
pelin
se podpišem pod Koala.cek...tudi pri nas je bilo nekaj podobnega....Stvari smo si olajšali tako, da smo po hitrem postopku naučili oba otroka , da sta se sama oblekla...Hči je imela že zelo zgodaj  ( še ne dve leti) zelo dobro razvit smisel za kombiniranje in se je zelo kmalu kar sama lepo poštimala...sine pa tudi ni veliko zaostajal za njo...Drugače pa da odgovorim na vprašanjeuser posted image ...ko ju je oblačil mož, sta bila vedno ok oblečena ( kombinacije itd), le preveč ju je za moje pojme zadekal...Vedno se je potem zgovarjal, da ju je lažje sleči, kot pa obleči, če nimaš kaj v roke prijetuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.