Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 9:52:09
|
|
|
|
felicia
|
najboljš da pokličeš sam kolikor vem (iz lastnih izkušenj- imamo prodajo vozil) damo oba ključa kupcu oz. osebi ki bo avto vozila. Tako da je najbolje da kar pokličeš leasing hišo in vprašaš.
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 10:03:14
|
|
|
|
mala maja
|
Imamo že tretji avto na lesazing pa smo vedno dobil oba kjuča tko, da si ga na žalost verjetno res izgubila. pri kateri hiši pa imaš leasing. Hypo in LB vem da dobi lastnik oba ključa, če vzameš kredit tud dobiš oba ključa. Bi pa jaz vseeno preverila, če ne zaradi drugega zaradi tvoje varnosti. Poglej če ti avtomobil ukradejo, zavarovalnica hoče da jim pokažeš oba ključa, šele takrat dobiš denar nazaj. In če se izkaže da ima res en ključ leasing si lahko mirna, če pa se izkaže da si ga izgubla pa boš morala na žalsot kar nekaj stvari uredit, med njimi sicer tudi dobit rezevrni kjuč. Nekateri avtomobili dobijo novo ifro blokade motroja, nekatreim pa menjajo ključavnice. To ti bodo pa znali povedati samo an servisu.
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 10:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ključ ima sigurno leasing - sicer to ni običajna praksa, ampak ključ zadržijo zato, da v primeru, da ne bi mogla odplačat leasinga ti avto zasežejo in če imajo ključ je verjetno to precej lažji postopek kot po pravni (in pravilni) poti. Pomojem.
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 10:07:54
|
|
|
|
muška
|
joj zdaj pa res več ne vem . Lesing imam Debis oz. zdaj so Daimler. Ja najbolje bo, da jih pokličem pa vprašam. Sicer pa hvalabogu ravno za božička izplačam avto in če ne prej bom takrat zvedla kaj je s temi ključi
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 10:17:31
|
|
|
|
Lu
|
Tako je. Odvisno od leasing hiše. Eni dajo oba ključa, drugi enega zadržijo. Jih pa kar pokliči, ne bo nič narobe Da moža pomiriš in sebe seveda.
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 10:43:01
|
|
|
|
sončnica24
|
Ko smo mi imeli leasing preko NKBM smo imela oba ključa sedaj ko pa imamo leasing prego Micre pa je ati dobil samo en ključ, drugi je ostal njim in so rekli da ga dobi ko bo leasing odplačan, da pa si lahko sam še enega naredi če želi. Tako da je zgleda odvisno od leasinga.
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 11:04:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
pokličeš na Debis ali pa pogledaš kaj v pogodbi piše... dileme bo takoj konc
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 17:38:26
|
|
|
|
jajula
|
en frend je mel avto na lizing, pa je rezervni ključ lizing hiša zadržala
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 19:31:56
|
|
|
|
maartinca
|
Jaz delam na leasing hiši Summit in pri nas je odvisno od bonitete stranke, če je stranka na meji potem zadržimo rezervni ključ vendar v pogodbo vnesemo klavzulo, da je iz pogodbe razvidno da je pri nas v hrambi ... jaz bi preverila ker vem pa da je to v tujini običajno, da en ključ zadrži leasing do izteka financiranja ...
|
|
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 19:41:48
|
|
|
|
lefairyon
|
mi smo dobili oba ključa pa mamo na leasing.. je pa ena znanka mela tudi na leasing pa ni plačala v roku in so ji avto odpeljali, ker je dobila samo en ključ...tako da odvisno res od avtohiše...
|
|
RE: Ko imaš leasing - ključi? 22.5.2008 19:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno od leasinga.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?