|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko ga prvič začutiš...
28.3.2006 20:08:39   
Rita16
Pozdrav vsem user posted image

Pomagajte mi prosim, sem nova nosečka in to prvič. Rok imam 08.08.2006. Se pravi da je zdaj 21 teden. Kdaj ste ve prvič začutile otroka v sebi? Jaz ne vem kaj naj čutim. Kdaj je normalno da se začuti? Baje zdaj enkrat, in kakšni občutki so to

Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem,
Sašauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.3.2006 20:18:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rita16)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ko ga prvič začutiš...
28.3.2006 20:21:11   
Jessy
Jaz sem imela rok 2.8., pa sem jo začutila točno 13. marca in sicer tako, da mi je "potrkala" na steno trebuha in sem bila tako 100% prepričana, da je to moja bebica!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2006 20:56:22   
bobek05
Saša, 1. sem za začutila v 18t - vendar v bistvu ne pričakuj neke konkretne brce. Jaz sem to občutila kot da bi mi nekdo mehurčke spuščal v trebuhu - boljše ne znam opisat... user posted image

Sicer pa raje povprašaj na forumu Nosečnost, ker smo na tem forumu večinoma mamice in smo veliko že pozabile o sami nosečnosti.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2006 21:12:25   
lelaval
V prvi nosečnosti okrog 20. ali 21. tedna, potem pa v 16. tednu.
Čutiš pa metuljčke - ful rahlo (kot bi metuljček plahutal s krilci). Saj najprej se ti niti ne bo zdelo, da je to to, ko pa bo več zaporednih takih brcik, pa bodi prepričana, da je to tvoja pikica.user posted image

Ful lepi občutki. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2006 21:15:19   
amy26
Jaz sem svojga user posted image čutila v 17. tednu, prvi otrok, ene pol ure sem čutila nežne brcike čisto spodaj, celo pol ure, od takrat sem ga vsak dan čutila včasih več včasih manj kokr kdaj.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 21:21:18   
matahari
Sem v 16 tednu in že nekaj dni zvečer ko se umirim čutim mojo user posted image ..in sicer se mi en del trebuha napne, čez čas pa na drugo stran..mi je pa rekla ginekologinja da je očitno zelo živahno detece, ker na ultrazvoku stalno miga z rokami in nogami..da ne bo spet kakšen fuzbaler..user posted image user posted image , dva že imam pa še mož je fuzbaler..sami moški okrog mene user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2006 19:57:24   
tincci
Sej boš vedla, ko boš dobila prve brce ... tko k boš vedla, da imaš popadke ... to so po moje stvari, k jih ne moreš zamenjat za kej druzga user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?