|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko etika popolnoma zataji
24.1.2005 9:00:39   
Anonimen
Pred dnevi je postala najstarejša mama na svetu romunka.Rodila je pri 67 letih dvojčici.Ena od njih ni preživela z 700g.Druga dvojčica Eliza-Marija z 1400g se bori za življenje v inkubatorju.Zdravniki se bojijo resnih zdravstvenih zapletov.In še to-koliko časa bo deklica imela poleg sebe mamo,ko pa je že toliko stara?

Neva6
  Neposredna povezava do sporočila: 1
24.1.2005 9:02:28   
Anonimen
Brez besed. Egoistično dejanje, da mu ni para.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2005 9:03:49   
kofetek2010
brez komentarja :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2005 9:05:41   
wawa
Taki ljudje brez vesti niso vredni besed!!!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2005 9:12:27   
Anonimen
Samo da ne bo pomote,gospa je visoko študirana.Gospa je univerzitetna profesorica-seveda v pokoju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2005 9:14:19   
Skye
Punce ne biti tako ostre:(

Če je zanosila po naravni poti, in če ne verjame v splav (kot mnogi, ki jim vera tega ne dovoljuje) potem ji ni preostalo drugega kot da otroka donosi. Kaj vemo, mogoče pa bo otroka dala v posvojitev, v kolikor otrok preživi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2005 9:20:13   
Udb
Ni zanosila po naravni poti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2005 9:26:27   
Anonimen
Ma kakšni naravni pot lepo prosim.Pristala je na poskusno terapijo,hormonsko tako kot jo dajejo ženskam v menopavzi.No sicer je izjavila,da so to bile njene življenske sanje-dobiti otroka.Kje pa so bile te njene sanje prej?ko je bila mlada?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2005 9:28:52   
tjaga
Neva, njene sanje so bile kariera, ne pa met otroka. Ubogo detece, kje bo pristalo če 10 let, ko nje ne bo več (kar je možno, ali pač), pa kako se bo plazila z njim, se igrala, šibala za njim po igrišču. Men je to čist mimo, ne vem no.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2005 9:30:27   
Skye
no potem pa se tud jaz strinjam z predhodnicami......tudi avto lahko voziš samo do določene starosti......zakaj tukaj ni tako:zmeden:

malo absurdna primerjava, ampak vseeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2005 9:31:23   
cmokec
:hudicek: Ta ženska je mislila samo nase, ampak z otročkom je vedno dvojina, nisi sam in ne moreš misliti samo nase.
Takle me pa res zjezi, nastradali bodo otroci, ker je mat malo ali pa velik čez les. Le kaj jim bo rekla, da je bil pač testiranje, ups, pa je ratal. A drugače niso bili zaželjeni? Jaz bi še zdravnike nakurla, kaj se grejo. Pa sej otroci niso eksperiment.

cmokec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2005 9:34:30   
Anonimen
To se sprašujejo vsi ki so spremljali ta dogodek.
Jemala je esrogene in progesteron,in potem so ji ustavili oplojeno jajčece darovalcov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2005 9:40:15   
wawa
Ja lih to je problem. A bo hčirki rekla, sori bebica moja, si bla pač poizkus in zato je 70% verjetnost da do desetega leta ostaneš brez svoje drage mamice, da ne govorimo o tem da mamica ne bo imela zadostne energije za igranje z otrokom......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2005 9:50:06   
enci
To je igranje s cloveskim zivljenjem ...
Egoisticna zenska, ki je naredila nekaj, da bi potesila svojo .... radovednost?!
Ubogi otrok!
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2005 9:58:00   
saba
..da o zdravnikih, ki so ta preizkus opravili ne govorimo..................:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2005 9:58:54   
saba
po moje je ta ženska kakšen šold dobila, da se je privolila k preizkusu.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2005 10:16:16   
Anonimen
Nič niso povedali-pravi da so ji uresničili sanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2005 10:22:48   
Skye
nekaj več o tem

http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/01/16/romania.mother.ap/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2005 10:25:18   
saba
uresničili sanje!!!!!

in kaj če se jaz izmislim in hočem rodit slona, mi bojo tudi uresničili moje sanje............halllooooooo

to so vse zdravniki krivi, ki so to naredili....in ona je lahko študirana kolko hoče je gledala samo nase in na svoje želje, ne pa na to kako življenje bo imela ta njena punčka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2005 10:26:17   
AKŠ
tale starost je res malo prehuda....

je pa pred mesecem dni prijateljica od moje mami izgubila sina, starega 23 let, ki je bil edinec. Ženska je stara 43 let in še ni v meni, pa ji kr nekaj žensk pravi, da naj naredi še enega. Otrok ji pomeni vse (poleg tega j še vzgojiteljica v vrtcu), pa pravi, da noče imet še enga ravno iz razloga starost...

dekleta, a je mogoče katera imela probleme, ki sem jih napisala pod "zmedena-help" glede canestena. Vaša pomoč mi bo res prav prišla...hvala vam že v naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2005 10:30:58   
Anonimen
AKŠ veš kaj ti tej gospej reči,da to ni nobena starost,da ne bi imela še enega otroka.Pri 43 lahko,telo še ni staro žile še niso stare,da ne bi dovajale dovolj krvi in kisika v maternico inprehranjevale plod.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2005 10:37:11   
AKŠ
svetujem lahko, seveda pa je odločitev še vedno na njeni strani. Upam da bo njena odločitev prava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2005 10:42:05   
Anonimen
držim pesti da se premisli

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2005 10:46:46   
dadica
Je že res da je ta 67-letnica ravnala egoistično in da bi morali imet nekak zakon do katere sarosti je ženska lahko mati.
Ampak punce mislim da bi jo prav me morale razumeti kakšna je bila njena želja po otroku,meni osebno se je prav lepo zdelo zato ker zadaj vem da imam še jaz pri mojih 25-letih kar veliko možnosti-do mojih 60 .let(ha,ha,ha):)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2005 11:11:18   
dory
Eh to je pa res egoisticno dejanje...kje je bla pa v mladih letih,ko bi otroci lahko se kej imeli od nje:zmeden:...takrat je bila prva kariera...uh tole me je prav razjezilo...ze mlad clovek vcas izgublja energijo,pa vse neprespane noci pa jok non stop...kaj pa sele star...mislim res egoisticno...in kolk bo stara ko bo sla prvic na govorilne ure v solo? Ce jih bo sploh docakala...ubogi otroci:(...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.