|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ko enkrat
30.11.2005 21:22:19   
Anonimen

Ne vem,če sem na pravmu forumu.Zanima me, ker si želimuser posted image enkrat.
kako je potem z ženskouser posted image ,kakšni napori in aktivnosti so še vredu in do koliko kg teže je še primerno,da lahko dvigne oz.nese glede na stanje,ko zanosiš?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ko enkrat
30.11.2005 22:01:00   
total
Ženskauser posted image  je lahko čisto normalna,če se ona dober počuti in da je z njeno nosečnostjo vse vredu,res pa da težkih predmetov ne sme dvigovat ali pa se ukvarjat z težkom športom,drgač pa vse v meji normale.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 23:58:10   
KODA
Zadnjič se je o tem tudi pisalo na MON-u.
Jaz bi rekla,da vse v mejah normale.

< Sporočilo je popravil KODA -- 30.11.2005 23:59:05 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 7:44:33   
muki1
Odvisno od kondicije. Enim je že brez nosečnosti napor hoja po klancu navkreber, poznam žensko, ki je vodila aerobiko do sedmega meseca nosečnosti.
Ko si enkrat user posted image , si podvržena spremljanju tvojega stanja s strani ginekologinje in ti sproti omejuje določene zadeve, če je seveda to potrebno.
Noseče mamice marsikdaj dvigajo svoje otroke, tam okrog 10,15 kilogramov, pa jim potem to odsvetujejo. Predvsem proti koncu nosečnosti.
Skratka, različno......

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 9:21:23   
Anonimen
Se poveča možnost ss?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 11:29:45   
petraz
Ni priporočljivo, da user posted image  dviguje težke stvari. V kolikor se počutiš dobro, pa se redno givaj in uživaj v svoji nosečnosti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 13:15:06   
Anonimen
Poznam eno punco, ki je delala do zadnjega dneva, pa tud dvigovala je vse sort stvari, pa še tako delovno mesto je imela, ki so ji vsi govorl, naj gre na bolniško, pa je bla kr trmasta do zadnjega.Ko je začela s porodniško, je blo isto tud doma....Vsaka po svoje....čeprav se mi zdi , da je dandanes vse preveč krivo okolje in okolica, pa za kakšne stvari se sekira vsaka posameznica....
Lp Nati

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 20:40:38   
melitkica
Večje možnosti  za ss???? Ne razmišljaj tako. Veš, aprila sem imela ss in hkrati bila varuška otroku, ki je imel čez 10 kg. Vedno sem ga dvigovala, ko pa se je ss zgodil, sem si pripisala krivdo zaradi dvigovanja otroka. Le moja ginekologinja me je uspela prepričat, da to ni mogoče in da je mati narava pač naredila selekcijo. In res sem se sprijaznila, da se je tako moralo zgoditi. Zato ti svetujem, da se ne obremenjuj preveč.

LP, Melita user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2005 8:52:33   
Nataša R.
Glej jaz sem sedaj noseča v drugo in imam doma malčka ki tehta 14 kg. In ga dvigujem ter tudi nosim. Kar pa se tiče tebe pa boš morala sama presoditi kar ti ustreza. Če ti dvigovanje ne ustreza potem tega ne počni.  V vsak primeru se posvetuj z svojim ginekologom in bosta našla skupno rešitev.

Ti samo uživaj.

LP

Nataša

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?