Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko berete otrokom zgodbice 30.1.2006 10:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
in razlagate slikanice nikar ne preberite čisto dobesedno,kar pod slikicami piše. Da se vam ne zgodi,kar se je nam. Pridno razlagam mojemu vnučku,kaj pomenijo slikice in kaj pod njimi piše. Pa prideva do slikice,kjer je na sliki zajček pri drevesu v divjini. Ampak pod njim piše razlaga,da je to kunec,ker je divji zajček. Mirno preberem:Vidiš to je pa kunec. Sedaj smo pa v zagati Tamali razlaga vsakemu,ki ga hoče poslušat,da je tisto kulec Sredi trgovine je,ko je na polici videl slikanico,začel klicat: ""babi ej kulec,kulec Sem se mislila ugreznit v zemljo. Eni so se smejali,drugi pa mal grdo pogledali,češ glej kako grdo učijo otroka govorit. V poduk:včasih se ne sme čisto dobesedno vse prebratt
|
|
|
|
RE: Ko berete otrokom zgodbice 30.1.2006 11:28:27
|
|
|
|
Dejča
|
Ha, hahaha , ta je pa res dobra!! Hvala za opozorilo, bo pri nas zdaj kar gozdni zajček .
|
|
|
|
RE: Ko berete otrokom zgodbice 30.1.2006 21:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hudoooooooooooooo Viš jaz sem pa nehala brati otrokom pred spanjem (noben ni hotel spati, ker so vsi slikice zjali). Zdej se naučim pravljice na pamet pol pa jim kar v temi pripovedujem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2006 21:34:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?