Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 15:54:19
|
|
|
|
mmetel6
|
Se vseeno lepše sliši kot tisto o hudiču. Včeraj sem pisala o eni nesreči, danes se nam je pripetila že druga. Ta velika punca (pet let) je na odhodu na domač zasnežen travnik zapela ob količek in si zlomila nogo - golen. Dvakrat, vendar je, po besedah ortopeda, zlom lep in upajmo, da bo tako tudi ostalo. Čez en teden imamo kontrolo in takrat bomo vedeli, kako naprej. V gipsu ima celo desno nogo, brez pete, saj ne sme nič na nogo, da se ji ne bi kost premaknila. Potem bi bila potrebna operacija. O svojih občutkih raje ne bi govorila, lahko povem le, da mi je grozno hudo in bi dala vse, da bi se današnji dan začel še enkrat. Hudo mi je tudi zaradi Lee, ki nemočna leži in včasih resnično zatuli od bolečin. Ko angelček pogleda (beri se obrne) stran ... Lp, Marjeta
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 16:00:20
|
|
|
|
tinica
|
Sem že včeraj brala tako, da lahko samo rečem boga in bogi. Upam, da se čim prej pozdravite. :sloncek:
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 17:14:15
|
|
|
|
Pupica
|
ja hudo:( Ti, ti :angel: kam si gledal! Čimprej se pozdravite!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 19:30:21
|
|
|
|
SANDY
|
hudič gre pa res na kp srt!!! Upam da se čimprej pocajtate :rozica::rozica:
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 19:32:35
|
|
|
|
ZARA
|
ojoj,sem brez besed...kako je vcasih mal treba...
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 20:56:51
|
|
|
|
Gina
|
Uh, to pa res ni lušno....ampak bo minilo, boš videla... Kmalu bo pomlad, pa sonček....pa zdravje...:)
|
|
|
|
Ko angelček pogleda stran ... 9.3.2005 21:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, za včeraj ne vem, ampak tole danes je pa res hudo. Bošček mali. Upam, da bo kmalu bolje! Kupi ji kakšne pravljice na kaseti, da bo poslušala. Jaz se sebe spomnim s poškodovano nogo sredi zime, kako mi je bilo fletno samo ob teh pravljicah.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......