Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kožno testiranje-nasvet prosim! 16.9.2006 16:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni! Zanima me, kako izgleda kožno testiranje. No, sam "medicinski" postopek mi je kolikor toliko znan (kapljice po podlahti, neke vrste iglica, ki vpraska to v kožo), zanima me, kako "prepričati" otročka, da sodeluje. Naša 11-mesečnica namreč NE mara, da se je dotikaš po rokicah ; vedno jih umakne, če jo držimo, celo zajoka! Tako, da me zanimajo vaše izkušnje, kakšen trik, nasvet.... Za testiranje smo se odločili zaradi atopijskega dermatitisa. Hvala za vse odgovore in lep pozdrav s Štajerskega konca! T, L in mala B ---------------------------
|
|
|
|
RE: Kožno testiranje-nasvet prosim! 16.9.2006 21:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! mi smo bili v četrtek na testiranju in me je bilo strah,kako bo to zgledalo,ker naša 15.mes. ni ponavadi niti sekunde pri miru,kaj šele,da bi sedela in pustila,da se ji nekaj dela... pa me je ful presenetila! že pri zdravnici je bila ful pridna,da jo je pregledala,poslušala pljuča,srček,potipala trebuh,... potem sva šli k sestri,ki je imela že vse pripravljeno,sva se usedli,rokico je imela stegnjeno na mizi,jaz sem jo z eno roko držala za dlan,z drugo pa nad komolcem,da je ni premikala. pa je bila ful pridna.je gledala,kaj sestra počne,ful so ji bile zanimive tiste flaškice in vse okoli.je bilo prej konec,preden se je spomnila sploh kaj težit. huje je bilo potem čakat tistih 10 minut na rezultate,ker jo je začelo srbeti pa se ni smela popraskat.in kako 15.mes. dopovedat,da ne sme?! ma dej,ne se sekirat,mogoče te bo pa presenetila!pa ponavadi imajo tam ful igračk,ki ji bojo zanimive,ker jih še ne pozna.ali pa bo v ordinaciji kaj ful zanimivega,da ji preusmeriš pozornost... pa dobro opravite!! lp
|
|
|
|
RE: Kožno testiranje-nasvet prosim! 16.9.2006 21:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
js nism pustila nobenga pikanja moje, smo šli raje k homeopatu!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Izbira imena*cvetka*nkl-hjk (
56%)
n- (
44%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!