Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kožica -prosim kak nasvet 20.2.2008 14:41:43
|
|
|
|
urši*
|
Pozdravljene! Včeraj smo bili pri urologu, kjer so sinčku na silo potegnili kožico čez glavico lulčka! Da je bilo že to dovolj dramatično najbrž ne rabim povdarjat! Zdej je pa še večji problem ,ker ga boli in peče , midva pa mu morava lulčka umivat,ga mazat.... Joka, kot dež, ampak nimamo druge! Poleg tega pa zdaj noče it lulat , ker ga je srah, da ga bo bolelo.Lulal je samo enkrat ponoči in danes par kapljic. Ne vem kaj naredim, ima katera mogoče podobno izkušnjo in kak nasvet??? Hvala, lp
|
|
RE: Kožica -prosim kak nasvet 20.2.2008 14:55:36
|
|
|
|
Anonimen
|
To je moj sam naredil svojemu sinu - tamali je bil tik pred tem, da mu vzamemo plenice. Tko da ga je fant ponavadi po vrtcu dal pac pod tus, da se je polulal, al je pa stoje lulal v kahlico - to je se nekako slo. Bolelo ga je pa samo rpva dva dni ful, potem pa skoz manj, v enem tednu je bilo ze cisto ok. Mu je pa umival in mazal z bepanthenom. Zdaj pa tamali (3.5L) vse sam postima.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.