Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:32:33
|
|
|
|
Udb
|
ful mozoljev....fantek
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah dajte, dajte - imela obakrat lepo kožo brez mozoljev in obakrat punčki.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:43:18
|
|
|
|
tia12
|
Jaz pa imam full lepo kožo brez kakršnega koli mozoljčka in ja pričakujem .
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:44:24
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja pravijo da naj bi ti punčka vzela lepoto. Jaz sem imela obakrat enako kožo, prvič punčka, drugič fantek.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:46:16
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz na splošno nimam problematične kože, ampak v 1. sem pa imela kar neke izbruhe mozoljev - nosila sem pa . Zdaj v 2. nimam prav nobenih težav s kožo/mozolji, nosim pa .
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:57:24
|
|
|
|
Najaa
|
Vsakič sem imela prve 3m kožo čisto mozoljasto in mastno, od sredine do konca pa nobenih problemov z njo, pa je bila punčka. Tokrat je tudi tako, pa bomo videli, kaj bo.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 13:58:15
|
|
|
|
Lalica1
|
Drugače imam kar lepo kožo in nikoli nisem imela težav. V obeh sem bruhala. Takrat sem imela kritično kožo, zaradi popokanih žil. Sedaj je koža spet normalna, ker ne bruham več. Je pa bila prvič , sedaj pa bo menda . Pa tudi glede bruhanja trdijo nekaj podobnega. Vse sem sprobala in očitno nič ne drži. Ali sem pa jaz čudna
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:01:35
|
|
|
|
Anonimen
|
V nosečnosti sem imela kožo lepo kot še nikoli in rodila punčko, tak da jaz nebi čisto verjela tem vražam .
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:01:37
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Jaz na splošno nimam problematične kože, ampak v 1. sem pa imela kar neke izbruhe mozoljev - nosila sem pa . Zdaj v 2. nimam prav nobenih težav s kožo/mozolji, nosim pa . Pri meni je enako.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:03:13
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja jaz tudi drugače ne dam dosti na take vraže, ampak pri meni je pa res vse držalo - v 1. nosečnosti, ko sem brala na eni spletni strani seznam znakov "če bo fantek" in "če bo punčka", je skoraj vse, kar je pisalo na seznamu "če bo punčka" držalo - od mozoljev, neznosnih slabosti, oblike trebuha, že v zgodnji nosečosti zelo povečanih prsi ... Zdaj v 2. ko nosim fantka, pa nosečnost sploh ni primerljiva s 1. - nobene, ampak res prav nobene slabosti, nobenih mozoljev, trebuh je čist druge oblike, prsi so se mi povečale dosti dosti pozneje ... Samo pri enih so pa te zadeve ravno kontra, kot pravijo take vraže, tako da na to se ni prav nič za zanašati.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:06:25
|
|
|
|
lotoska
|
No tu so pa že razlike . Pri meni so bile pa v prvo samo jutranje slabosti in vrtoglavice čez cel dan, v drugo pa cel dan trajajoče slabosti in nobenih vrtoglavic. Ampak je minilo.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:17:59
|
|
|
|
Petr_a
|
To niso vraže,ampak larifarriiii ogromno mozoljev dobili fantka
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 14:40:05
|
|
|
|
glen
|
V 1. sem imela zelo lepo kožo na obrazu in imamo zdaj v 2. ,mam spet lepo kožo in še par dni me loči do trenutka ko bom zagledala . tako ,da pri meni nedrži
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 15:05:05
|
|
|
|
Naja31
|
Prvič full mozoljev, fantek. Drugič nič mozoljev, fantek. To je neumnost.
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 15:27:45
|
|
|
|
manna
|
Larifari. Vsi mi pravijo da bo fantek, ker sem tako drugačna v obraz! Kožo imam ful lepo, brez enega samega mozoljčka. Napovedali pa so zaenkrat punčko. Bomo videli!
|
|
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 17:41:27
|
|
|
|
sxy
|
Ja pravijo da naj bi ti punčka vzela lepoto. Jaz sem imela obakrat enako kožo, prvič punčka, drugič fantek. Enako pri nas, zdaj, tudi v tretje je koža ista, večino brez mozoljev, tu pa tam me napade kakšen od prevelike količine sladkarij, kaj bomo pa povili bomo pa videli julija oz. mogoče že na morfologiji čez 14dni če se bo želel/a pokazat, ker na NS se je spretno izmikal/a!!!
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 17:46:04
|
|
|
|
Akil
|
Prvič full čisto kožo, niti enega mozolja od začetka nosečnosti, pa do konca = FANTEK Drugič mozolj pri mozolju, cela sem spraskana, koža se mi lušči.... vglavnem katastrofa!!!! = FANTEK (so nam rekli )
|
|
RE: Koža v nosečnosti in spol otroka 4.2.2009 19:45:30
|
|
|
|
katra55
|
Jaz sem imela lepo kožo v nosečnosti, pa tudi spremenila v obraz se nisem nič. Rodila pa sem punčko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?