|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara za maxi cosi mura
29.3.2010 14:25:36   
milki
Gledam zdej na spletni strani baby center in jih sploh ni (trde košare), ali kaj veste a se jih ne da več dobiti v Sloveniji al kaj, ker v tujini jih imajo??

V bistvu me je samo zanimalo kok je cena pri nas, ker jo imam doma novo,ki sem jo dobila za darilo in bi jo rada prodala pa ne vem kok nej dam ceno?

V glavnem, če kdo rabi košaro za Mura voziček-NOVO (črno-sivo) naj mi piše na ZS, pa se bomo dogovorili okoli cene.

< Sporočilo je popravil milki -- 29.3.2010 14:26:50 >

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Košara za maxi cosi mura
29.3.2010 14:28:58   
charlyka
Na internetnih straneh imajo ful malo prikazano od Mure, imajo pa košare v trgovinah. Cena je cca. 180 eur, v tujini malo manj. Lp

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2010 14:34:50   
milki
Aha, ok hvala ti, potem jo pa prodam za 150 eur.

Aleks 8.5.2008, 56cm, 4270gr
Sergej 20.11.2009, 57cm, 4320gr
Nikolaj 6.5.2012, 56cm, 4370gr

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2010 14:04:42   
Barbara_L
V katalogu od baby centra piše, da na maxi cosi paše tudi košara od mutsy-ja. Mogoče katera ve, če to drži?

(odgovor članu milki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2010 18:18:20   
zaspancek1
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

V katalogu od baby centra piše, da na maxi cosi paše tudi košara od mutsy-ja. Mogoče katera ve, če to drži?

V katalogu pise, da pasejo na Mutsy ogrodje avtosedezi 0+ Mutsy ali Maxi Cosi (za to dokupis ustrezne adapterje). Kosara pa mislim, da ne. Pase pa na Muro tudi kosara Quinny.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2010 0:06:48   
charlyka
Ja, res je - na muro paše košara quinny dreamy in to zeloooo lepo user posted image

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2010 22:52:07   
Paola23
zanima me, če košara še ni prodana, kakšne barve je, koliko je stara in kakšna je cena
hvala

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.