Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 15:42:29
|
|
|
|
Barbs
|
Jančika, probaj na Bolhi - pojma nimaš, kaj vse tam ljudje prodajajo - včasih točno to, kar iščeš. V omenjeni barvi - siva (modra komb. z rumenim robom) smo mi pred časom kupili ležalnik chicco, rabljen par mesecev, kot nov, za sitne pare. In zdaj imamo komplet z vozičkom in lupinico - sicer ne vem, kakšnega pomena nam bo lahko kombinacija voziček - ležalnik ali pa ležalnik - lupinica , ampak, vseeno, kot primer, da se da res marsikaj dobiti.
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 16:11:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Hvala, Barbs. Bom šla še tja pogledat - sem pa tut bukova, najprej sem cel e-Bay pretaknila . In prepričana sem, da je barvna usklajenost ležalnika in lupinice zelo pomembna .
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 19:07:37
|
|
|
|
April
|
A da so tud košare prodajal? Jaz bom, če bom imela zimsko dete, najbrž kar eno navadno košara v približno isti barvi kupila.
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 19:16:11
|
|
|
|
HuAnita
|
Vprašaj še v kakšni drugi Ch. trgovini - a si? Morda je v Ce vse razprodano, v Mb ali LJ pa še imajo?
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 20:00:40
|
|
|
|
beba76
|
Mi smo malega dali takoj v 3WD - brez košare, saj je imel nogice z vrečo, ki je poleg pokrite, pa se mi je zdelo, da je tako o.k. Sploh nisem vedla, da košara obstaja... Tak da je nujno ne rabiš. Če pa se ti lušta, pa kar!!
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 4.4.2006 21:07:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Niti v skladišču v LJ jih nimajo več, HuAnita, sem jim šla dvakrat zatežit . Beba, naš prvi je bil tudi brez košare v tem vozičku; dejansko je sploh ne rabimo. Me pa malo jezi, ker sem jo, ko sem bila drugič noseča, že skoraj kupila (pa še samo 10 jurjev je stala!!!), ker sem imela rok jeseni, potem pa sem imela ss in seveda nisem kupovala. Da ne govorim o tem, da se je v tretje zgodba ponovila - rok sem imela pozimi, pa sem rekla ajd, dejmo zdej to kupit, pa spet ss . Pol pa zdej nisem hotela hitet in evo, so mi jo prodali . No ja, mi že ni bila namenjena...
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 5.4.2006 20:57:49
|
|
|
|
frutka_
|
Jančika, meni se zdi da si boš morala zaželeti novi voziček...hehehe!!!Starega potrebujete pri babici, tanovega pa za špancir po mestu...
|
|
|
|
RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech 6.4.2006 22:25:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Frutkica, ne pljuvaj na karbid, lepo te prosim .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.