|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara za Chicco 6WD/3WD Tech
4.4.2006 15:09:18   
Jančika_
Iščem košaro za omenjeni voziček v temno sivi barvi. V trgovini se jih ne dobi več, ker je iz predlanske sezone. Mogoče kdo pozna koga, ki je ne potrebuje več in jo je pripravljen prodati; mogoče se jo še da dobiti v Italiji?

Saj nujno je ne rabim - spet bom rodila poleti in ta voziček se čisto poleže, a ker za drugega otročka verjetno ne bomo čisto nič kupovali, se mi je zluštalo te košare. Seveda sem se spomnila točno 14 dni prepozno - takrat so namreč imeli v Chiccu razprodajo in so se znebili vseh starih zalog...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Košara za Chicco 6WD/3WD Tech
4.4.2006 15:42:29   
Barbs
Jančika,

probaj na Bolhi - pojma nimaš, kaj vse tam ljudje prodajajo - včasih točno to, kar iščeš. V omenjeni barvi - siva (modra komb. z rumenim robom) smo mi pred časom kupili ležalnik chicco, rabljen par mesecev, kot nov, za sitne pare. In zdaj imamo komplet z vozičkom in  lupinico - sicer ne vem, kakšnega pomena nam bo lahko kombinacija voziček - ležalnik  ali pa ležalnik - lupinicauser posted image user posted image  , ampak, vseeno, kot primer, da se da res marsikaj dobiti.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 16:11:37   
Jančika_
Hvala, Barbs. Bom šla še tja pogledat - sem pa tut bukova, najprej sem cel e-Bay pretaknilauser posted image . In prepričana sem, da je barvna usklajenost ležalnika in lupinice zelo pomembnauser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2006 19:07:37   
April
A da so tud košare prodajal? Jaz bom, če bom imela zimsko dete, najbrž kar eno navadno košara v približno isti barvi kupila.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2006 19:16:11   
HuAnita
Vprašaj še v kakšni drugi Ch. trgovini - a si? Morda je v Ce vse razprodano, v Mb ali LJ pa še imajo?

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2006 20:00:40   
beba76
Mi smo malega dali takoj v 3WD - brez košare, saj je imel nogice z vrečo, ki je poleg pokrite, pa se mi je zdelo, da je tako o.k. Sploh nisem vedla, da košara obstaja...user posted image  Tak da je nujno ne rabiš. Če pa se ti lušta, pa kar!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2006 21:07:20   
Jančika_
Niti v skladišču v LJ jih nimajo več, HuAnita, sem jim šla dvakrat zatežituser posted image .

Beba, naš prvi je bil tudi brez košare  v tem vozičku; dejansko je sploh ne rabimo. Me pa malo jezi, ker sem jo, ko sem bila drugič noseča, že skoraj kupila (pa še samo 10 jurjev je stala!!!), ker sem imela rok jeseni, potem pa sem imela ss in seveda nisem kupovala. Da ne govorim o tem, da se je v tretje zgodba ponovila - rok sem imela pozimi, pa sem rekla ajd, dejmo zdej to kupit, pa spet ssuser posted image . Pol pa zdej nisem hotela hitet in evo, so mi jo prodaliuser posted image . No ja, mi že ni bila namenjena...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2006 20:57:49   
frutka_
Jančika, meni se zdi da si boš morala zaželeti novi voziček...hehehe!!!Starega  potrebujete pri babici, tanovega pa za špancir po mestu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2006 22:25:27   
Jančika_
Frutkica, ne pljuvaj na karbid, lepo te prosimuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.4.2006 19:53:40   
frutka_
Hehehe...nekaj za dušo....in seveda za malega/malecko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.