|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koža na petah
4.6.2008 9:10:01   
hugolina***
Do nedavnega ob redni negi nisem imela problemov s trdo kožo na petah ali celo z kakšnimi razpokami pa sem delala veliko stala itd.
Zdej ko sem pa doma ko mi gre druga porodniška h koncu pa imam ful probeme kljut temu, da redno skrbim za pete imam vse pripomočke tudi kremo za na koncu mam zelo trdo kožo pa že male razpoke.
Ima katera kakšen nasvet zame?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koža na petah
4.6.2008 9:14:19   
orhideja75
baje pomaga, da v kopel za noge uliješ mal otroškega olja. pa potem na koncu, ko pete zdrgneš in obrišeš, jih tudi namažeš z oljčkom. 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2008 9:25:24   
frutka_
Pedikeruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:31:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 10:02:33   
elizabeta p
Podplate si namaži z olivnim oljem iz lekarne, res dobro namaži pa pol štumfe gor, da se res vpije.
Mali je imel res fuuul suho kožo na podplatih in nam je samo to pomagalo, smo pa to delali kakšen mesec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2008 10:55:20   
jakaracman
NIč ne drgni sama, pojdi lepo h pedikerki, potem pa to stanje vzdržuj.

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2008 11:38:35   
dana
Od Eucerina krema z ureo je menda ful dobra za trdo kožo.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2008 11:44:59   
Blueberry
Najboljše je, da uporabljaš kakšne mastne kreme. Meni je zelo pomagala krema Melem, ki je za kupit v lekarni.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2008 12:13:54   
blue sky
Jaz si večkrat pred spanjem pete fajn namažem s karitejevim maslom in potem čez nataknem nogavice.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2008 15:26:24   
* Mateja *
Iz izkušenj moje mame, ki ima na petah  oz. je imal na petah tako trdo kožo in poke, da boh pomagej. NIč ji ni pomagalo, si jih je pa mazala in filila z nekimi kamni. In pol si je kupila od Justa sol in kremo in ima take pete, da ne moreš verjet. Pa obojno je bilo 20 evrov, ki jih je stažka dala, ker jih nima tok, sam ji ni žal, ker ji je 100% pomagalo. Provaj, res deluje. Pa nisem justova svetovalka da nebo kdo narobe razumel. Mi  smo z njihovimi izdelki zadovoljni, najbolj pa z temi  za pet in celulit!

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2008 20:56:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Od Eucerina krema z ureo je menda ful dobra za trdo kožo.

res je. Jz imam kar lotion za celo telo - pozimi z 10% ureo, poleti pa z 3% ureo. Dobiš v lekarni za 15 eurov.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 17:22:20   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Iz izkušenj moje mame, ki ima na petah  oz. je imal na petah tako trdo kožo in poke, da boh pomagej. NIč ji ni pomagalo, si jih je pa mazala in filila z nekimi kamni. In pol si je kupila od Justa sol in kremo in ima take pete, da ne moreš verjet. Pa obojno je bilo 20 evrov, ki jih je stažka dala, ker jih nima tok, sam ji ni žal, ker ji je 100% pomagalo. Provaj, res deluje. Pa nisem justova svetovalka da nebo kdo narobe razumel. Mi  smo z njihovimi izdelki zadovoljni, najbolj pa z temi  za pet in celulit!

ja.justova krema pomaga, tud olje včasih, pa pod štumfe s folijo prozorno povit, da koža popije čez noč, ne štumf, 2-3dni zapored,rezultati so superuser posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2008 9:25:27   
s.
Nahrinova VITAL SAL - sol z algami in zelišči ( materina dušica, evkalipt, rdeči bor, sivka rožmarin), bamus... Najprej noge namakaš 15-30min, si jih ''sčohaš'' z rašpico čez pa namažeš vlažilno kremo za noge.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2008 8:52:47   
facka
Preizkušeno pomaga, kupi si tisto tanko "rašplico", jst jo imam od Balee, ki je na eni strani groba, na drugi bolj fina. Na suho si najprej zbrusi pete z grobo, nato pa lepo na fino, šele potem namaži s kako bolj mastno kremo, lahk pa obuješ povrh še nogavice.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
9.6.2008 12:54:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.6.2008 15:19:04   
ključek
Pediker

user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?