Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 27.2.2008 23:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja. Naslov je HURA OČKA BOM. Pa še ene se spomnim, sam ne vem naslova..... taka v bistvu šaljiva.... ko otroka predstavi kot stroj.... Umreš od smeha ko jo bereš. Bom jutr pogledala za naslov.
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 27.2.2008 23:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dojencek - navodila za uporabo (klik) ali Ockov koticek - D. Šinigoj (klik)
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 27.2.2008 23:47:07 >
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 27.2.2008 23:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi2 sva brala Miriam Stoppard, Otrok od rojstva do 1. leta. ps. Knjige "za mame" so ravno tako berljive in uporabne tudi za ocete .
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 0:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstaja. Naslov je HURA OČKA BOM. Pa še ene se spomnim, sam ne vem naslova..... taka v bistvu šaljiva.... ko otroka predstavi kot stroj.... Umreš od smeha ko jo bereš. Bom jutr pogledala za naslov Prosim Motovilčica, javi ko bos pogledala. Mi je vseč, če knjiga predstavi tematiko na šaljiv način.
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 7:33:39
|
|
|
|
Pikec
|
Meni je dobra knjiga slovenskega avtorja (zakaj naj bi skoz sam tuje kupovali) Očetotovstvo malo drugače avtor Jurij Paljk. Na precej humoren način opisuje kako se je družina začenjala in večala. Mi je bila mnogo bolj všeč kakor Hura očka bom... je bolj naša.
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 9:20:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina* Obstaja. Naslov je HURA OČKA BOM. Pa še ene se spomnim, sam ne vem naslova..... taka v bistvu šaljiva.... ko otroka predstavi kot stroj.... Umreš od smeha ko jo bereš. Bom jutr pogledala za naslov Prosim Motovilčica, javi ko bos pogledala. Mi je vseč, če knjiga predstavi tematiko na šaljiv način. Sem ti ze jaz dala link.
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 10:08:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Dojencek - navodila za uporabo (klik) Evo to je to.....
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 10:37:53
|
|
|
|
travica
|
HURA OČKS BOM mi ni bila preveč všeč. Opisuje nemški model zdravstva, ki ni primerljiv z našim.
|
|
|
|
RE: Knjiga za novopečene očke 28.2.2008 16:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Super, hvala punce
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?