|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjiga trije v postelji
15.6.2009 23:20:01   
pekmez
Lep pozdrav bodoče mamice,
trenutno berem tole  knjigo in sicer od pisateljice Carmen Reid,
govori pa o poslovni ženski,ki se odloča postati mamica...ter o vseh tegobah,ki jo doletijo ko pride dete na svet.
Je sicer malo pesimistična,vendar na nek način dokaj realna in surova,vendar kako je noter opisan porod...prav tako,ko sem ga jaz doživljala.Ko sem jo brala sem prav podoživljala tiste trenutke.
Tole pa vam pišem,ker ko sem bila noseča me je zelo zanimalo kakšno je to doživetje ter kaj se takrat občuti.
Ne priporočam pa  jo tistim,ki jih je zelo strah poroda.
Lahko noč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjiga trije v postelji
16.6.2009 9:52:18   
majalina
jst sm jo prebrala in se mi ne zdi primerna za nosecnice :-) res surovo prikaze vse skupaj in te potem res rata strah! se pa strinjam, da je fajn! 

(odgovor članu pekmez)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Knjiga trije v postelji
16.6.2009 12:49:31   
t5t6
Meni je bila ful všeč in zabavna. Meni se je zdela pretirana zato je sploh nisem jemala resno, nevem no brala sem jo po dveh porodih pa se sploh nisem uživela kot, da bi se to meni lahko dogajalo.

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?