Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Jaz sem jo pa dobila za darilo, tisto ta novo verzijo, pa moram rečt, da ni prav nič posebnega, no, vsaj zame ne. Mislim, da sem do zdaj uporabila samo 2 recepta, pa še ta dva sem sama izboljšala. Poleg tega ima za začetek uvajanja v mnogih receptih sirovo omako, ki se jo dela iz sira, mleka in moke. Jaz tako sirovo omako jem 2x letno, da bi jo pa dojenčku na začetku uvajanja ponudila pa ni šans. No, to je ena od stvari, ki mi ni všeč, druga pa je, da je izvirnih receptov bolj malo, saj jih je veliko variacija enega že obstoječega. Edino za tam po 1. letu je nekaj dobrih idej, sploh kar se tiče tega, kako otroku narediti hrano bolj privlačno že na prvi pogled. Ne bi se mogla bolj strinjat!!!! Mi doma uporabljamo povsem drugačen način kuhanja in kombiniranja. Tudi mene je najbolj zmotilo tole z moko, sirom in mlekom. Lepšanje hrane na krožniku....hmmmm.... drži, vendar ne vem, čemu bi otroku pripravljala posebne obroke, če jemo vsi skupaj . Da bi pa vseh 6 krožnikov (od tega 4 odrasli) krasila in lepšala, mi pa ni. Pa še časa nimam.... Hvala obema! Jaz sem navajena vsako knjigo v roke prijet in prelistat, preden jo kupim, zdaj pa s tamalim nič ne hodim po trgovinah, samo to je problem. Bi pa imela kakšno knjigico za pomoč pri načrtovanju in uvajanju goste hrane ... Sem pa opazila, da je notri tudi t.im. otroški riž, pa mi ni bilo jasno, kaj naj bi to bilo, tako da sem še malo brskala in ugotovila, da to še mnogim ni jasno Mi pa tudi ni do tega, da bi tamalemu dajala kakšno omakco iz sira, mleka in moke, kot ste napisale Tudi mi tega ne jemo, pa z dekoriranjem se tudi ne ukvarjam prav dosti No, če bo res treba, bom pa že kakšnega snežaka naredila PS: Se opravičujem, če sem komu povzročila kakšne neprijetnosti, ni bilo namerno
|