Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 12.10.2005 22:47:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Hmmmmmm....sem šla ekstra gledat, pa bi rekla, da se on to malo napravlja. No way, da ga je not spravil, razen če ima zelo dolgega IN zelo mehkega . Ali pa ga je not samo malo . Joe pravi, da se ziher da; no, na meni tega ne bo izvajal . Kakorkoli že, resno dvomim, da ima kdorkoli od tega kak užitek. Razen vidva, ki se režita na ta račun . No, ne vem, mogoče sem samo jaz tako za luno, da mi take akrobacije ne potegnejo .
|
|
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 12.10.2005 23:13:35
|
|
|
|
Magi*
|
no, potem nisva samo midva tako bukova, ki sva danes to gledala in se čudila
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 12.10.2005 23:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, tole pa tud men ne gre skupi. In če slučajno že komu rata, mi je nepredstavljivo, da kaj takega paše.
|
|
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 13.10.2005 7:55:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm zdaj me pa res zanima kaksna je ta poza..
|
|
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 14.10.2005 21:44:09
|
|
|
|
156sw
|
Ta knjiga je na netu (E-mule ali kazza lite). Enostavno vtipkate naslov in jo cez neki casa mate na rac. Je pa v anglescini..... Lp
|
|
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 14.10.2005 21:59:22
|
|
|
|
anamia
|
In kakšna je ta poza?Nimamo One in niti kamasutre.
|
|
|
|
RE: Knjiga Kamasutra v Oni? 15.10.2005 21:45:08
|
|
|
|
HuAnita
|
nič kaj takega nisem našla na netu, bi pa imela
|
|
|
| Stran: [1] |
POROKA ?tailorali ste v današnjih časih za poroko ali samo za skupno življenje brez papirja.poročeni (
52%)
zaročeni (
7%)
ločeni (
1%)
izvenzakonski (
36%)
samski (
5%)
Število vseh glasov: 438Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!