|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifenke 2011
5.1.2011 14:21:33   
Anonimen
Leto je okrog in čas, da odpremo novo temo ter si tako kot do zdaj izmenjujemo naše izkušnje, vzpodbujamo druga drugo...! user posted image
Želim vam, da bi to leto vsem prineslo težko pričakovani +!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klomifenke 2011
6.1.2011 15:55:38   
nitana
Klomifenke kje se skrivate?user posted image

Jaz še kar čakam svojo user posted image , je pa danes 33.dan in po moje zadnji čas, da se prikaže, čeprav razen tu in tam kakšnega špikeca nič ne kaže na to. Zato me zanima, kako dolgo je pri vas trajal cikel s klomifen? In če slučajno nisem odreagirala na K in je še dolgo nebo, morem iti k G da mi jo pospeši ali pač čakam da pride menstruacija sama od sebe (se bom še načakala po mojih izkušnjah sodečuser posted image ) in pol spet začnem 3.dan s Klomifenom, kot mi je blo naročeno?
Eh me jezi, ker sem mislila, da se bodo moje težave z O in user posted image  končno uredile s pomočjo Klomifena, pa vidim, da sem se zmotla. Verjetno bom res mogla zraven dobit še kakšne tablete.

Kako pa ste kaj ostale?

Katera se spozna na to, bi nam lahko naredila kakšen seznamček, da vidimo koliko nas sploh je, kateri krog je katera in tako... Sama se žal ne znam lotiti zadeve.

Pa lep dan vsem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2011 16:46:21   
smeška83
Jest mam tale zadnji ciklus s K, nato grem na IVF ICSI - no še vedno je ena šansa zauser posted image user posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2011 12:00:28   
Minčika28
Pozdravljene!
Tudi moja user posted image je 5. prišla, tako da v nedeljo začnem s klomifenom.

Nitana žal ne vem, kako je s tem, vendar sem slišala, da nekatere so dobile user posted image pravi čas, nekatere pa ne. Moja prijateljica je tudi jemala klomifen in je zraven dobila še ene tablete za sprožitev user posted image . Je dobila navodila, da je na 28. dan naredila test potem pa je sprožila user posted image , če je bil test neg.
Kako si pa ti prej imela urejene cikle? Tudi jaz imam zelo neredne in mi je ginekologinja tudi samo klomifen predpisala, je rekla, da za sprožitev mi ne bo, ker če slučajno do nosečnosti pride, lahko SS povzročijo. user posted image

Smeška83 naj bo ta zadnji krog uspešen! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa jaz sem za, da bi kakšen seznamček nardile. Kaj pa ostale?

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2011 21:58:48   
Zojatisa
Pozdravljene punce tudi jaz bom začela s klomifenom ko dobim user posted image , in me bodo spremlali z ultrazvokom.
Tudi jaz sem za to da se naredi kakšen seznamček in da se medseboj spodbujamo navijamo ter delimi izkšnje.
lp user posted image

(odgovor članu Minčika28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2011 17:41:49   
nitana
Pozdravljene!

Minčika tudi sama imam neredne menstruacije (na 2 do 3 mesece) in zelo šibke. Danes je že 35.dan in še kar ni ne duha ne sluha o user posted image . Nimam pojma kaj se dogaja z manouser posted image

Jaz sem tudi za seznamček...katera se spozna na to bi ga lahko naredila. user posted image

Lepo bodite.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2011 10:25:13   
Minčika28
Nitana mi je znano to. Pa drugače si meriš temperaturo? Imaš kakšen način, da prepoznaš ovulacijo?

Jaz pa danes začnem s klomifenom. 1 tableto. Katera ve, če je kakšna posebnost pri jemanju al je vseeno, kdaj jo vzamem?

Lep dan!

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2011 10:41:10   
nitana
Minčika temperaturo si zmerim samo tu in tam, ker sem tak ugotovla da zgleda da pri meni to ne ****cionira. Ta cikel se mi je po ogromno izcedka in rahlem špikanju zdelo, da je bla O 8.dan po zadnji tableti K = 17.dan cikla, ampak potemtakem bi user posted image mogla prit že 3 dni nazaj! Zdaj pa čakam da se bo gospodična user posted image spomnla prit, ker test mi je brezveze delat, ker razen bolj polnih prsih, in občasnega špikanja tam doli ne čutim nobene spremembe, ki bi kazala na to, da bi mogoče lahko bla user posted image .

Me bo pa ginekolog naslednji cikel spremljal z UZ, bi me že tega pa zaradi službe nisem mogla it prej na UZ kot 10.dan po zadnji tabletki, in je reko da mi ne more za nazaj povedat če je blo kaj al ne, naj počakam na Muser posted image , pol pa od 3. do 7. dne po 1 tabletko.

Mislim, da je vseeno kdaj jo vzameš, jaz sem jo ponavadi kar zjutraj ko sem vstala, na tešče, da nebi slučajno pol pozabla.user posted image

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2011 11:32:36   
Minčika28
Hvala za informacije! user posted image
NItana kaj pa če je vseeno kaj? Vsaka ženska čuti drugače. Nekatere jih sploh nimajo. Tudi bolj polna prsa so lahko eden izmed znakov. Mogoče bi pa vseeno naredila test? Mogoče se pa le kaj dogaja! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2011 12:59:28   
nitana
Saj me na trenutke zamika, da bi uničla kaki test, pol pa si mislim, kolkokrat sem že bla prepričana, da mam neke znake, pa sem delala test in vedno vidla -, in me pol mine. Jaz si mislim, da more bit neki drugačen filing, ko si noseč, ker je to vseeno en mali čudež.user posted image
In srčno upam, da bom kmalu dočakala ta svoj čudež, in vse ostale, ki si ga želite, tudi.
Če pa user posted image še kaki tedn nebo, pa bom šla do svojega G, da mu malo zatežim spet...saj je že navajenuser posted image

Lepo nedeljsko popoldne vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2011 11:20:20   
Dasika
Živjo punce! user posted image

Klomifen sem jemala od 3.1-7.1 2 tabletki na dan, to je zdaj drugi krog s klomifenom. Jutri imam ultrazvok, ker je 11 dan ciklusa, pa da vidimo kakšna je reakcija, koliko je folklov...itd. Jutri javim kaj sem izvedela!

Lep dan vam želim! :)

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2011 16:35:38   
smeška83
Pišuka, jest sm sicer dones 5 dan klomifena (in deveti dan cikla), pa me noro špika v obeh jajčnikih. Ponavadi ni blo kaj hujšega (glede na to, da gre za šesti krog, sem že veteranka), tako da me prou firbec matra kaj in kako bouser posted image

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2011 22:29:29   
Minčika28
Nitana mogoče je pa ta krog le čisto drugače glede na to, da si klomifen jedla. Držim pesti, da so ti znaki pravi. user posted image

Dasika prav tako zate stiskam pestke, da se javiš z dobrimi novičkami. user posted image

Smeška83 kaj so te z UZ spremljali vsak ciklus?

*Nočka*

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2011 15:06:43   
nitana
O Minčika iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

Dasika midve sma nekje isti čas začele z 1.ciklom Klomifena, zdaj pa si ga ti že drugi cikel pojedla, jaz pa še vedno čakam na prvo user posted imageuser posted image Upam, da bo na UZ vse tak kot mora bit, polno foliklov user posted image . Poročaj...

Smeška83 to je po mojem mnenju super znak...držim pesti, da bo ta zadnji krog s K res uspešen!

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2011 19:22:47   
smeška83
Z UZ so me spremljali ene dva, tri cikluse in kdaj sem reagirala, kdaj pa ne... upam, da bo kaj iz tega zadnjega, resuser posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2011 19:29:40   
nitana
Smeška kaj pa se je dogajalo tiste cikle ko nisi reagirala? Kdaj si potem dobila menstruacijo? Vedno bolj mislim, da se je to zgodilo pri meni ta mesec... Je že 38. ali 39. dan user posted image pa od nikoder...

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2011 21:06:16   
Zojatisa
Pozdravljene
Zanima me če katera ve glede ultrazvoka ko začneš jesti klomifen kolikokret moraš iti na ultrazvok v enem ciklu ko te spremljajo kako reagiraš. kolikor so men omenli da moram prvi dan menstruacije poklicat in se naročiti potem bi naj imela UZ da mi dajo zeleno luč ali lahko začnem jesti klomifen in kolik krat še potem na UZ.
lp

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2011 22:26:07   
Minčika28
Čer!

Dasika kako si kaj? Kakšne so novičke? Kako je bilo na UZ?

Zojatisa Jaz osebno še nimam izkušenj glede UZ. Bodo znale ostale, kaj več povedati. Kolikor so punce pisale so jih različno spremljali. Ene samo 1x spet druge vsak dan. Seveda okrog ovulacije. Je pa to zelo odvisno od ginekologa. Moj npr. je samo rekel naj si merim BT in da bom glede na njo videla, če je do ovulacije sploh prišlo. UZ niti ni omenjal. Znanka je tudi hodila v ambulanto za neplodnost pa je tudi tam niso spremljali z UZ.
Če sem jaz tebe prav razumela moraš ti na 1. dan user posted image poklicati ginekologa, potem ti pa on pove na kateri dan sploh začneš jemat klomifen?

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.1.2011 15:24:37   
Dasika
Punce, živjo!

Ultrazvok včeraj nič posebnega, števila foliklov ni omenjal, tako da sklepam, da je samo 1, povedal pa mi je da bo ovulacija oz. da se bo jajčece sprostilo v petek, soboto...tako da morava biti pridna zdaj enih 4-5 dni user posted image

Na levem jajčniku je opazna hiperstimulacijo(upam, da sem si pravilno zapomnila), tako da naslednji ciklus ne bom jemala Klomifena. Je rekel, da bo treba 1 mesec pavze naredit.  Tako da zdaj morava bit pridna in user posted image , pa možgane na off...potem se pa pričakuje user posted image konec meseca, v kolikor je ne bo, pa test in če bo negativen, moram prit h ginekologu.

Zojatisa, moje izkušnje so sledeče, na ultrazvok se gre 11 dan cilusa. Torej, če dobiš menstruacijo, jemlješ klomifen 3-7 dan ciklusa oz. 5-9 dan, kakorkoli že, potem pa te 11 dan pogleda,da vidi kako reagiraš na K.

Jaz sem šla vedno samo 1x in potem mi je takrat tudi povedal kdaj bo ovulacija(ker lahko ve po velikosti folikla in seveda zato, ker ve koliko na dan zraste)

Lp vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
12.1.2011 16:18:28   
smeška83
IZVIRNO SPOROČILO: nitana

Smeška kaj pa se je dogajalo tiste cikle ko nisi reagirala? Kdaj si potem dobila menstruacijo? Vedno bolj mislim, da se je to zgodilo pri meni ta mesec... Je že 38. ali 39. dan user posted image pa od nikoder...

Meni je zamujala, a ker imam PCOS, je dohtar to temu pripisaluser posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2011 18:57:49   
nitana
Smeška, tudi jaz imam policistične jajčnike, in od tu zeloooo neredne menstruacije. Zato sem danes razmišljala, da bi lahko začela jemati Primolut nor, da si jo sprožim, saj nebi rada tega hudičeka čakala v nedogled. Ker imam primolut doma, in sem ga že jemala, da sem si sprožla menstruacijo, mislim, da nebi smelo bit nič narobe, če bi ga zdaj tudi jemala... Kaj mislite? Aja, test sem delala danes zjutraj in je seveda bil -, in ker je že 40.dan, sem skoraj 100%, da bi že kaj pokazalo, če bi slučajno bila noseča. Kaj ve mislite? Bi na mojem mestu začele s primolutom ali počakale, da se user posted image pojavi sama od sebe, čeprav to lahko traja še dolgo? Upam, da me razumete... rada bi čimprej začela z novim krogom K...

Lep večer

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.1.2011 20:03:01   
Zojatisa
Čer!
Prvo hvala za odgovore!
Minčika- Ja si me prav razumela poklicati morem 1.dan menze in koker sm jz razumela na zadnem razgovoru bi mi naj nardil te prve dni UZ da vidjo če je vse ok in mi potem dali zeleno luč ali lahko začnem z klomifenom. Za naprej bi me pa potem še naročil na UZ. Upam da sm jih prav razumela.
Mene bodo spremlali z UZ ker me je na razgovoru vprašal ali ko sem že prej jedla klomifen pri osebnem ginekologuu če so me kaj spremlali z UZ pa sem jm povedla da ne, nato pa je reku da bomo še enkrat probal z klomifenom ampak pod nadzorom UZ, da vidjo kok in kaj reagiram. Če sploh.
A katera ve mogoče kaj pa sledi če ne bom reagirala na Klomifen?
Lep pozdravče punce in držim pestiza vas.
Da saj veste da čim prej zagledamo magične user posted image  in uspešno preživimo lepo user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
12.1.2011 23:16:14   
Minčika28
Dasika zdaj pa le pridno user posted image . Že stiskam pesti za konec meseca!!! user posted image

Nitana žal mi je, da ni +. user posted image Jaz mislim, da bi si z njimi lahko sprožila user posted image . Moja znanka je v ambulanti tudi dobila tablete za sprožitev zraven klomifena. Vedno je na 28. dan morala narediti test in če je bil negativen, si je sprožila. Ne vem točno, katere tablete je imela, vem samo da je rekla, da če bi bila noseča, potem user posted image ne bi dobila kljub tabletom in da ne bi nič škodovalo.

Zojatisa zdaj pa razumem, zakaj ti niso povedali, kdaj začneš jemat. No, jaz sem tudi dobila klomifen od osebnega ginekologa, ki me ne bo spremljal. Kako si pa pri osebnem ginekologu jemala tablete?

Kaj drugače ste vse, ki jemljete klomifen že v ambulanti za neplodnost ali je katera tudi tako kot jaz?

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.1.2011 21:57:42   
Zojatisa
Hellow
Jz sem pri osebnem ginekologu jemala 2x po 3mesece klomifen brez UZ.
prve tri mesece po eno tabletko.
Potem malo pavze se mi zdi 2-3mesece.
Nato pa še tri mesece po dve tabletki na dan 5dni.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2011 12:25:06   
SweetyMb
Pozdravljene!
Tudi jaz imam pripravljen klomifen na mizici in čakam na M, ampak mi kr zamuja in noče prit.
Ve, ki ste bolj izkušene in poučene, kakšna je možnost zanositve par dni pred M?Zadnja M je namreč bila normalna, zdaj je pa kar ni in ni, vmes v tem času pa nismo nič sexaliuser posted image
Zdaj, ko zamuja še sicer nisem delala, ampak vmes sem 2 tedna in teden nazaj naredila CB, ki je bil -. Vem, čist brezvezno metanje dinarkov stran, ampak...
Nekih znakov, da bi bila lahko user posted image ni, sam na M pa tudi nič ne kaže user posted image

Vsem vam, ki ste že začele držim močno pesti, da bo kmaluuser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?