|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 8:24:12   
enci
Dobro jutro!
Sem prvi ciklus po LEKO (elektrokogulacija ovarijev), od 5.-9. dne sem jemala 2 tableti Klomifena in včeraj na 22. dan ciklusa sem bila naročena na UZ. Gin mi je rekel, da je iz desnega jajčnika videti, da je O bila, skrbi me pa, ker je rekel, da je na desnem jajčniku tudi neka cista, ki je velika 38 mm. Sicer, da je to posledica Klomifena in gre sama stran, sem malce :zmeden2:
A je imela katera podobno izkušnjo??
Najlepša hvala.
lp,
enci:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 9:00:51   
Janika
Tudi jaz sem imela 2002 leta LEKo, pa mi niso takoj dali Klomifena, menda da so po tem posegu, ovulacije kar pojavijo in so nekaj casa normalne, po kaksnem letu ali malo vec pa naj bi (ce ne zanosis) sele dodajala Klomifen. Me čudi da so ti ga takoj dali.Cista je lahko zaradi hiperstimulacije jajčnikov.

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 9:26:57   
enci
Janika,
hvala. V bistvu so jajčniki po LEKO bolj dovzetni za zdravila, ki stimulirajo ovulacijo. Gin mi je rekel, da je to dokaj običajen postopek (normalno, pa ima vsak gin svoje mnenje in postopke). Rekel mi je, da običajno predpišejo Klomifen za 6 mesecev in se večina vrne :nosecka:, amapk je rekel, da me bo vseeno nadziral z UZ-jem. Mogoče bo pa sedaj zmanjšal dozo Klomifena ali pa celo prekini ... Je pa res, da nikoli ne vedo, koliko časa je učinek LEKO ... lahko je tudi samo pol leta in se potem PCO ponovi, morda zato predpišejo Klomifen!?
A ti si po enem letu šele dobila Klomifen? Po kolikem času ti je pa uspelo :nosecka:?
Hvala!
:metulj:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 9:35:52   
Janika
Imela sem PCO. Meni je Klomifen dal avgusta 2004, Leko sem imela 2002, sledila sem vsak mesec ovulacijam, ki so sodeč po sluzi ki je prisotna po O. Zanosila nisem ker nismo delali na tem, ko pa sem avgusta 2004 omenila G da bi zelela zanosit mi je rekel da naceloma naj bi poskusila zanositi brez veh zdravil. Ce v 1 letu ne bo nic potem se bova pogovarjala o takih zadevah, vendar sem ga prepričala in mi je dal Klomifen. Ko sem zacela jemat sem po dveh dneh mislila da bom umrla od slabosti in bolečin v jajčnikih, in sem ze 4 dan prenehala, in nikoli vec vzela nobene. Naseldnji mesec sem zanosila brez vsega.

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 9:36:12   
Janika
Sem :nosecka: 26t.

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 9:49:14   
enci
Čestitam za 26t :nosecka:
Klomifen ima različne stranske učinke. Meni ne povzroča nobenih, sploh ne občutim, da bi ga jemala. Se pa na :duda: trudiva že od oktobra 2003.
Upam, da nama sedaj po LEKO in s Klomimfenom uspe.
Lp:metulj:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 11:12:30   
Janika
Probi brez klomifena najprej sam nekaj mesecev, jest sem bila presenečena ker sem bila prepricana da ne bo slo drugače. Pa je.

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 11:43:48   
enci
Sej si Klomifena nisem sama predpisala ampak mi ga je zdravnik in naj se gin odloci kako in kaj naprej.
Hvala vseeno.
enci:metulj:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 11:58:57   
Janika
Razumem tudi meni ga je , ampak se vedno ti odlocas ali bos te kemikalije vnašala vase ali ne?!

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 12:06:51   
enci
Ja to ze,
ampak se je ta gin zelo zavzel zame in se bom raje dogovoril z njim, saj grem vsak mesec po UZ se do njega. Mogoce bo pa tudi sam predlagal, da preneham.
Vseeno hvala za nasvet.
lp:metulj:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 12:20:46   
Janika
Cim vec srece pa veliko :sloncek: :sloncek: :sloncek: je treba tud ;)

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Klomifen in cista ?!
25.3.2005 12:42:09   
enci
;););) HVALA!!!
Ja se :sloncek::sloncek::sloncek: telovadba pa je pogosto na sporedu ;)
Lepe praznike.:rozica:

(odgovor članu enci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?