Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
prosim povejte mi, če katera mogoče ve, kakšna je cena klomifena v Avstriji? Pa zanima me, če se je katera po jemanju oz. ob jemanju klomifena zelooo zredila??
Hvala za odgovore:)
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.7.2011 23:59:42 >
ja cena je okol 9 pa nekaj € za dve škatlici , jaz sem se zredila in to kar zakikih 5 ali več kg , ampak to vse odvisno od posameznika kako mu org. to sprejme :)
strokov klomifena ne dobiš povrjenega iz ZZZ, ker klomifen ni več v prodaji v slovenskih lekarnah in ti zato morajo napisat recept za drugo zdravilo. Razen če ga nabavljaš na lastno pobudo...o tem pa ne bom tukaj razpravljala.