Sulfinija
|
Pozdravljena Reny 1!!!!!!!! Lep večer ti želim in lahko ti napišem svojo zgodbo,ki je prav tako žalostna kot tvoja še bolj kot si ti misliš. Tudi midva z možem sva že čist obupana in včasih čisto na dno saj se za najino :duda: trudiva že 20.mesecev in še vedno nič,vedno naju preseneti ta packa :hudicek: in sploh me ne vprašaj kakšen šok sva doživela ta mesec,ti napišem v nadaljevanju svoje zgodbe.Lansko leto avgusta sva se poročila in meseca novembra sem se odločila,da prvič obiščem G in ji celotno zgodbo razložim,slutila sem od vsega začetka da je nekaj narobe,saj sem pred petimi leti sama že enkrat zanosila med zaščitnimi tabletkami in tudi splavila.Zato sem slutila,da je nekaj narobe in vedno več slutenj me je preplavlajao da naj bi bil vzrok v mojem najdražjem možu.Lani novembra sem dobila štiri škatlice Klomifena,ki sem ga jedla brez uspeha,vendar stranskih učinkov nisem imela in sem ga ful dobro prenašala,vendar uspeha na najini :duda: ni blo.Baje je tako,če prvi mesec,ko jemlješ klomifen ne zanosiš ne zanosiš tudi ne ostalih mesecev,ko ga jemlješ.Slišala sem od punc z izkušnjami nad temi tabletkami.Istočasno je dobil mož napotnico za spermiogram in glej ta je pokazal,da ima pravilnih 27% semenčic,a ostale dosti nepravilnih oblik kot so rep,glava,...Vendar naju je G potolažila in rekla,da izvid ni slab saj za oploditev rabiš le eno pravo samo semenčico,da zanosiš.Splomladi letos,ko sem pojedla vse tabletke sem spet obiskala G in dspet je mož dobil napotnico za spermiogram in rezulttat je bil popolnoma enak,istočasno sem tudi jaz letos maja opravila hsg slikanje maternice in rodil in ugotovili so da sem imela levi jajcevod neprehoden in tam mi je G rekel,da bom po hsg sigruno zanosila in doobila :duda: vendar spet nič.Ko sem nesla izvid od hsg G mi je ta dala napotnico za ambulanto za neplodnost v MB in prvič sva bila tam 9.07.Dobila sem napotnice za kri med 2-5 dnem sem enkrat hosila na kri in drugič med 20-22 dnem na kri,saj je tam zdravnica rekla,da je zto osnova kri,da ugotovijo,d imaš naravno ovulacijo,in klomifen tabletke mi ni dala,ker sem jih jedla že od prej in tudi UZ rodil sem opravila med 12 dnem ciklusa,da so se prepričali,če imam ovulacijo,če mi rastejo folikli,...15.10.zjutraj je mož v Mb opravil spermoiogram in dve uri sva čakala na izvide in takrat sva šla k zdravnici in moji izvidi so bili vsi v najlepšem redu le možev spermiogram je bil takle imel je polno semenčic,hitre so ble,vendar je imel v spermi nekaj kar bi lahko bila posledica kkašnega vnetja preveč za 5% je lahko do 10% a on je imel takrat 15%,sedaj ima ponovno spermiogram v MB 1.12.in črez dve uri bo z izvid šel k andriologu,da ga pregleda,....Mož je too sdejstvo težko sprejel,da z njim ni nekaj v redu,...Je pa rekla,da imava zelo dobre možnosti za vnaprej za umetne postopke,saj sem jaz zdrava to z spermo pa,če ne bo padlo na mejo bo pač jedel antibiotike,...Takrat dobiva tudi termin za zdravnico in je rekla,ko se drugič vidimo se zmenimo kakšen poiskus bo najprimernejši za naju,...Tako da v začetku rane pomladi lahko računava na kak postopek,...Do takrat pa seveda bom jedla hormone,...Prosim te drži pesti za naju,da čimprej dobila eno :duda: luštno ali pa celo :duda:. Sedaj ta mesec mi je :hudicek: zamujala za celih 38.dni drugače jo imam redno na 28-30 dni in blo nama je že vse čudno in dsva šla v Avstrijo in tam kupila dva testa je blo pakirano in glej zvečer sem enega takoj naredila in pokazali sta se dve :roza: lepi črtici in že vse sva se razveselčila objemala,...čež ne bo nama treba iti več tja in naju matrat s temi postopki,kar seveda niso prijetni,...Zjutraj sem spet naredila še en test in rezultat isti :roza:,nato sem šla na wc in si opazila madež takoj sem poklicala v službo,da mne ne bo ker moram nujno k zdravniku,...Takoj sem šla in gled da me na vodo in,ko dobim izvid piše tam negativno,že takrat sem bla čist v šoku,nesem do zdravnicee in takoj namizo,ter delala mi je uz in rekla,gospa nič ne vidim,vendar vas pošljem vseeno v bolnišnico na kri,ker se bojim,da ni bla nosečnoist 9in,da ne bi kje na hitro splavili,...Ker bi lahko blo nevarbno za kasneje.Grem v bolnišnico in tam čakam še na izvid in glej spet 0,00 takoj jo pokličem in mirelče lahko ste radi,da niste splavili in ne sekirajte,...Oba sva bla čist v šoku in še zdravnica se je spraševala kako lahko prodajao takšne teste oba sva neizmerno :((:((:((:(( in zvečer takoj se je vlila kri iz mene kot nora.Vendar se tolažila,dda bo kaj kmalu 1.12.in takrat dobiva termin za zdravnico in potem takoj gremo v postopek in veš vedno bližje sva najini :duda:,ki si jo oba neizmerno želiva.Vsak nov oizvid,vsak obisk v ambulanti za neplodnost naju vedno bolje vodi k najinemu cilju in do najine :duda:. To bi blo na kratko ves upam,da sem ti kaj pomagala,in da sem te vsaj malo potolažila saj vidiš,da sama sem že šla čez marsikatero neprijetno preizkušnjo,venadr še sedaj nisem izgubla upnaja po svoji :duda: in upam,da boš tudi ti gledala na vse to z optimizmon in veliko dobre volje.Če te še kaj zanima me lahko kar vprašaš na forum vesela bom vsakega tvojega vprašanja in z beseljem ti bom odgovorila in pomagala kolikor bo v moji moči. Do takrat pa ti želim še naprej lep večer in upam,da si zadovoljna z mojim odgovorom,ja pa še to napiši kaj več o vama midva sva oba stara 26.let. :angel::angel::angel: naj te čuvajo in naj ti kaj kmalu posarijo :duda: in pošiljam ti :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,ki naj vedno cveti in nikoli ne oveni. LP Mojca in veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:!
|