|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klomifen-ali je uspešen
7.2.2007 19:25:24   
Marry Rose
Pozdravljene vse čakajoče in upajoče!

Še par dni me loči od user posted image  in potem začnem s prvo terapijo klomifena.
Mal sem preletela klub klomifenk pa se mi rezultati ne zdijo nič kaj uspešni.
Ene poskušate že skoraj eno leto s k. pa nič. Veliko vas še ni zanosilo po parih mesecih, par je takih, ki so zanosile pa so imele SS. user posted image user posted image user posted image

Men je G rekla, da imam policistične jajčnike. Tud to me zanima če kera ve kaj je vzrok za to?
Namreč drugače sem zelo zdrava. Moja hrana temelji predvsem na zelenjavi, sadju, mlečni izdelki, žitarice..pa malo mesa..
Po naravi sem sicer živček user posted image  
Pa še to: prsi me popolnoma nič ne bolijo-ne pred predvideno M, ne med M. Berem, da nekatere tako bolijo, da komaj hodijo (mislim, da je to Seven enkrat napisala).

Kako komentirate prvi del. Dejte mi mal spodbudnih besed.
Aja stara sem 30 let, poskušava ze več kot leto dni.

Vas berem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klomifen-ali je uspešen
7.2.2007 19:35:38   
nanica
Draga Marry Rose,
prepričana sem, da nisem izjema, ki ji je đe v 1. ciklusu uspelo
zagledati user posted image  s K.
Sem srečna mama 3,5 meseca stareuser posted image ga fantka!

Veliko sreče, upam, da te bo G spremljala  z UZ, saj le tako lahko vidi,
če je terapija uspešna in/smiselna.
Pri meni se je videlo, da folikli lepo rastejo in rezultat je bil na valentinovo
videm tudi na črticah.

Nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Marry Rose)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.2.2007 20:34:03   
Anonimen
Ojla

Naj povem, da jaz nisem imela te sreče, da bi mi ginekolog predpisal klomifen. Le tega so mi predpisali na umetni inseminaciji, tako da sem s pomočjo inseminacije in klomifena zanosila v prvem poskusu in to s trojčki, nakar so mi naredili redukcijo in imam sedaj 17 mesecev stara otroka, fantka in punčko.
Tudi tebi želim, da bi se ti izpolnile sanje, ker te resnično dobro razumem.

Miša

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 7.2.2007 21:23:17 >

(odgovor članu Marry Rose)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2007 21:25:58   
biba77
Pri meni samo Klomifen ni pomagal, z IUIjem pa v drugem poskusu.
Rezultat je star 7 mesecev in tri tedne.user posted image

Pri prehrani pa ti svetujem, da ostanes na tem, kar si, samo mlecne izdelke daj v manjsino - niso priporocljivi pri PCO. Tudi meni so slabost...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2007 21:55:33   
til
Tudi jaz sem v prvem mesecu ko mi je g. predpisal Klomifen zanosila, pa ne vem ali so tabletke naredile svoje ali pa nakupa novega avta in rezervacija za dopust v Turčijo. No na koncu sva namesto Turčije dobila prekrasnega fantičkauser posted image , ki je sedaj star 14m, avto pa sva vseeno zamenjala.

Želim ti veliko veliko sreče!

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 22:49:57   
pot
Čestitke punce za vaše malčke in lepe rezultate. user posted image user posted image user posted image
Škoda, da takih spodbudnih nosečnosti ne javite v klub klomifenk, da bi povečale število zanositev. user posted image S tem pa bi povečale upanje vsem bodočim in vsem zdajšnjim klomifenkam. No, čeprav niste povečale seznama, ste gotovo povečale vsaj upanje vsem klomfenkam. Hvala še v njihovem imenu. user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 23:05:35   
Marina_
Ja tudi nama je uspelo po prvem ciklusu klomifena.In sedaj imava punčko,ki bo čez 10 dni stara eno leto.Tako, da punca nič obupatuser posted image
Ja pa tudi meni so takrat rekli ,da imam policistične jajčnike.

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 18:24:19   
Marry Rose
Joj sem vesela vseh, ki ste se javile.user posted image user posted image user posted image  Hvala vam user posted image

Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?