Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Klomifen, Gonadotropini in IVF-ICSI 15.6.2006 11:11:42
|
|
|
|
anabanana
|
tastara (he he...) obrni se na "ona78". Mislim, da ima ona tako izkušnjo. Se šeta po forumu Upajmo skupaj Pa veliko sreče
|
|
RE: Klomifen, Gonadotropini in IVF-ICSI 25.6.2006 19:16:59
|
|
|
|
ona78
|
Evo me, pa sem prišla tudi sem pogledat kaj dogaja !!! Tastata, tako kot ti je povedala anabanana sem imela jaz stimulacjo s klomifenom in nato IVF postopek. - klomifen sem jemala od 3-7 dne po 2 tableti
- 11 dan ciklusa sem imela punkcijo
- pridelala sem 3 jajčne celice
- vse tri so se tudi oplodile
- vstavli so mi 2 zarodka - 13. dan ciklusa
- ........ in po tem sledi doooolllllllgggggggggoooooo čakanje
- čez dva dni me čaka test, upam da me prej ne preseneti
tastara če te še kaj zanima mi lahko pišeš zs Veliko sreče in čimprej
Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate. Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov, za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!
|
|
|
|
RE: Klomifen, Gonadotropini in IVF-ICSI 6.8.2006 16:43:53
|
|
|
|
tastara
|
Ona78 živjo in hvala, da si se oglasila! Bili smo na dopustu, potem pa norišnica v službi, zato se oglašam šele tako pozno. Nisem prebirala ostalih tem, zato upam, da vam je uspelo. No, jaz grem v ponovni boj še ta mesec, morda tokrat zadnjič. Prejšnji teden sem namreč naredila hormonski test in rezultati so en totalni sh : Na 4. dan: Estradiol 640, FSH 1,77, LH 14,55. Zdaj le upam, da se jih bo dalo spravit v nek "normalni" okvir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.