|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kljub tabletam neredne menstruacije
24.1.2007 1:36:44   
pilotgirl
Problem je sledeči.Lani marca sem imela čiščenje v 11.tednu nosečnosti zaradi odmrtja ploda.Prvi mesec po čiščenju sem normalno dobila svojo user posted image .Naslednje ni bilo,pa naslednje tud in naslednje tud ne.Nato sem odšla do svoje G,kjer me je ultrazvočno pregledala in ni ničesar ugotovila.Dala mi je tablete primulet-nor za sprožitev user posted image .Naslednji mesec spet ni bilo nič in spet je sledil pregled in uz,spet ničesar.Dala mi je spet primulet-nor za sprožitev user posted image  in 4 škatle dabrostana.Naslednje 4 mesece je bilo vse ok,user posted image  je prihajala skoraj do ure natančno.Novembra sem zaključila z dabrostanom in decembra je že spet nisem dobila. Zdej januarja tud ne.Zdej me pa zanima če je katera že imela kaj podobnega,če je kje je bil problem? No zdej trenutno pijem čaj krvomočnica,pa bomo vidli če bo kaj uspeha. Lp

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 24.1.2007 11:09:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kljub tabletam neredne menstruacije
24.1.2007 14:16:09   
andreja2000
pilotgrl,u,res zoperna zadeva s tole tvojo user posted image .Jaz sama zaenkrat še nisem imela takih problemov,zato ti ne morem nič pametnega povedat.Kako pa je kaj s tvojo ovulacijo,si morda meriš BT,da bi videla kdaj nastopi O,morda pa bi potrebovala še kakšne tabletke za vspodbujanje O.No,to je pač le moje razmišljanje,a gotovo se bo še našla katera,ki ima izkušnje z tem.

Vsekakor ti želim,da se tvoje težave razrešijo in boš zagledala user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2007 15:05:21   
Anonimen
Upam, da čimprej zagledaš user posted image user posted image . Najboljše da zamenjaš ginekologa ali pa vsaj pridobiš drugo mnenje.

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2007 20:29:58   
pilotgirl
Ja sej mam namen poiskat drugo mnenje ker mi to ne deluje normalno. Lp snežni pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 11:09:50   
Ayo
Cau pilotgirl!

Tudi jaz bi ti svetovala, da zamenjas ginekologa. Zaupaj svojim custvom (sploh pa me zenske imamo enega vec, 6. cut pa to user posted image ) in ce ti ne deluje, v akcijo!
Meni se je podobno dogajalo lani, vsak mesec sem moji tezila, ker sem bila prepricana da nekaj ni ok, nazadnje sem jo poslala v tri krasne in v torek me pri novem g caka HSG! user posted image

Zelim ti, da kmalu razvozlas tezavo in cimprej zagledas user posted image !!!

LP

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?