Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Klistir, krvavenje po porodu?? 2.8.2005 9:00:11
|
|
|
|
Anonimen
|
O samem klistirju ne vem nič, ker ga nisem imela (sem prehitro rodila, pa ni bilo časa), po porodu pa res krvaviš. Jaz sem krvavela do 6. tedna po porodu, ko sem imela prvi pregled, tam pa sem potem dobila kontracepcijske tablete in se je krvavitev ustavila.
|
|
|
|
Klistir, krvavenje po porodu?? 2.8.2005 9:09:56
|
|
|
|
Lana_s
|
Klistir prav za to dobiš, da greš na wc, da nimajo babice še s tem dela. Jaz sem krvavela 5 tednov, po 6 tednih pa sem že M dobila. Lepo nosečnost še naprej, oktober bo pa tak vsak čas tukaj:sloncek:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2005 9:10:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Klistir, krvavenje po porodu?? 2.8.2005 9:30:24
|
|
|
|
lex
|
Jaz sem dobila svečko in ko sem mogla it mi je prekinila dovod infuzije in sem lahko sama šla. Kako dolgo boš imela pa čiščo (krvavitev) pa je odvisno od tvojega telesa. Jaz sem jo imela okoli 6 tednov. Na začetku je grozno, pol se pa navadiš. Če boš šivana uporabljaj vložke, ki so narejeni iz vate
|
|
|
|
Klistir, krvavenje po porodu?? 2.8.2005 13:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
V LJ porodnišnici ti dajo klistir in te potem pustijo eno uro (če je čas, seveda) čist pri miru v eni taki sobici s TVjem, kjer sta zraven dva WCja. Da ti v miru opraviš svoje :bravo: Jaz sem zelo krvavela tiste dni v porodnišnici...potem se malo situacija omiri. Sem pa porabila sigurno 120 komadov Vir 80 vložkov v 14 dneh :grrr: Zdaj en mesec po porodu se mi pa vsake toliko časa malo pojavi še čišča. Ni panike imam itak samo mali vložek...je pa odvisno ali dojiš ali ne...ker če dojiš, se ti tudi prej maternica skrči na začetno stanje...in temu primerna je tudi krvavitev. Sicer pa ni tko hudo. Taprvih 14 dni je bolj kriza, potem boš pa začela razmišljat še o enem otročku :)- Želim ti še lepo nosečnost in čimlažji porod..pa enga sončka, ki ti bo kravžlal živčke :)-
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2005 15:09:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......