Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Klinike za neplodne v Slo? Kje? 31.10.2005 16:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolikor je meni znano, so neplodnostne ambulante v LJ, MB in Postojni. Vec ti bodo pa znale bolj izkusene punce povedat. Dobro opravi in cimprej pluseka ter dobrodosla med nami!
|
|
|
|
RE: Klinike za neplodne v Slo? Kje? 31.10.2005 16:45:26
|
|
|
|
Naja31
|
Na srečo nimam takih težav, ampak sem slišala, da nj bi bil dr. Reš strokovjak za zdravljenje neplodnosti. Najdeš ga v zdravstvenem centru Dravlje na ul .Bratov Babnik 10 v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Klinike za neplodne v Slo? Kje? 2.11.2005 11:26:03
|
|
|
|
pika79
|
Hvala ti muca maca za lep sprejem, res sem nova na tem forumu, do sedaj sem ga samo brala. Zanima pa me, če je morda imela katera enake težave kot jaz, torej policistične jajčnike, maternico obrnjeno v hrbet in maternično pregrado. Na zdravniških nasvetih mi je neki dr. odgovoril, da je možna neplodnost tudi zaradi kombinacije policističnih jajčnikov in pregrade. Ali ima katera podobne težave? Upam, da bom tudi jaz enkrat in to čim prej, traja namreč že več kot leto dni,... pa lep dan vsem ostalim, ki pričakujete lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!