Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 7:31:10
|
|
|
|
oka
|
Na ta je pa dobra! Pa si ji sporočila, da si te čevlje enkrat že plačala?
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 7:35:17
|
|
|
|
mateyka
|
o crap, a prvo prosi za pomoč, potem pa to kar dobi prodaja naprej? kaj bi jo..
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 7:52:31
|
|
|
|
muki1
|
Sirota, no..... koliko pa sploh dobi za rabljene cunjice Na ebayu maš oblačila kot nova, od H&M, SOliver, Benetton, in še drugih znamk, pa se prodajajao po euro na kos. Pa če ji uspe prodati 20 kosov na mesec koliko s tem zasluži? Ma, meni se smili, da mora to delati za preživetje, res. Ne iščite zdaj pravice, raje bodite srečne, da vam ni treba tega delat. Če ste že oddale nekaj, pa verjetno res niste rabile, ker jaz dam samo tisto, kar sama ne potrebujem. In pričakujem, da tisto potem nekomu nuca, pa najsi dete nosi ali pa proda naprej, me nič ne briga. Ne zdaj spet moralizirat pet strani o tem, kakšna cota dilerka je katera .
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 7:58:00
|
|
|
|
muki1
|
Ojoj, sem šla malo linke odpret. Ona25 je res bila in ekšn . Ampak po mojem vseeno ni blazno zaslužila. Edino če odpira trgovino z rabljenimi cunjicami in se je zelo potrudila za prvo zalogo .
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 8:04:30
|
|
|
|
mateyka
|
dej muki1, to je pijavkanje in prevarantstvo. laž je laž.
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 8:19:14
|
|
|
|
noe
|
Mene je odbil že njen prvi post na dobrodelnosti, ko je prvič prosila. Če imaš tri otroke in si lahka dovoliš, da sta oba brezposelna, za moje pojme nimaš vsega pošlihtanega v glavi. Žal mi je za tiste, ki res rabijo pomoč, pa je zaradi takšnih ne dobijo oz. za njo sploh ne znajo prosit. Sem pa sama tudi poslala eni uporabnici dva nova Aventova cuclja, na moje stroške in nisem dobila nazaj niti hvala. Takrat se je zaključila moja dobrodelnost za neznance.Pa ni šlo za več kot 10 evrov celotnega zneska.Spodobi se vsaj HVALA, vsaj mene so tako učili.
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 8:37:56
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka dej muki1, to je pijavkanje in prevarantstvo. laž je laž. oki doki.
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 9:18:58
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Ma, meni se smili, da mora to delati za preživetje, res. Meni se pa bolj smili zato, ker očitno nima nobenega samospoštovanja, da gre to delat. Res je danes problem dobit službo, ampak če je volja in če je človek zdrav, za preživetje že lahko nadeš pošteno delo. Tole pa ni pošteno, ampak je čisti nateg.
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 10:00:15
|
|
|
|
NTS
|
Vzela sem si čas in prebrala vse kar je bilo napisanega . Tudi sama sem pred cca dvema letoma rabila pralni stroj - se mi je stari pokvaril, pa ga je ena prijazna gospa na RR podarjala in sma se zmenile da ga pridem iskati. Ker pa žal midva takrat nisva imela avta sma prosila znanca z malo boljšim avtom, če bi naju lahko peljal. Upam, da me tista gospa ni sodila po njegovem avtu, češ ta dva pa nista pomoči potrebna Po tistem nam je šlo malo na tesno, ampak smo se postavili na noge. Res pride včasih kriza in upam da vse tiste ki ste do sedaj pomage boste še kdaj komu ker meni je takrat tisti pralni stroj ogromno koristil in dela še danes. HVALA Se bodo pa najbrž vedno našli ljudje, ki pa izkoriščajo dobroto drugih in upam samo da se je ga. Bojani izplačalo da jo sedaj cela Slovenija pozna kot nepošteno in lažnivo.
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 10:30:24
|
|
|
|
piščanc
|
če stvari dobi v dar, bi bila lahko tako poštena, da tiste ki jih ne potrebuje tudi PODARI naprej. če že ve kako je hudo. delo se pa najde v vsakem bližnjem bifeju za dodaten zaslužek.
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 11:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
svašta
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 11:48:21
|
|
|
|
snake
|
res svašta amoak pametna baba jaz se kaj takega ne bi nikoli spomnila
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 11:51:45
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jao, tud mene je nat..... . Se mi je že takrat zdelo čudno, ker vsaj kak hvala bi pa mogoče pričakovala od nje
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 14:42:26
|
|
|
|
mama54
|
Zdaj pred kratkim je imela oglas na kulinariki. tukaj
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 14:43:37
|
|
|
|
hmm...
|
Ma sej ne morem verjet.
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 14:44:09
|
|
|
|
mama54
|
To je že bolano.
< Sporočilo je popravil mama54 -- 31.7.2008 14:45:13 >
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 14:51:38
|
|
|
|
Sonnja
|
ta je bila že na mami in ko so jo "skužile" je milo prosila naj nobenmu ne povejo sem pozabila pod katerim nickom ga je pa tudi kar naprej spreminjala.
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 15:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
To je že bolano. Ja, bolano. Lahko bi rekla dajte mi vse, cesra ne rabite, jaz bom prodala, ker rabim denar. Ok, razumem. Meni se majhnih stavri ne da prodajat. Ce si 24 ur na dan doma, lahko to pocnes. Ampak tale netegancija je presegla meje zdravega okusa.
|
|
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 16:36:19
|
|
|
|
amaya
|
Pa ni ona že znana tička tukaj gor...pa tudi po drugih forumih žica in prodaja?
|
|
RE: Klinc pa dobrodelnost.. 31.7.2008 17:18:15
|
|
|
|
pikecpokec
|
Men je pa bolano to, da se predstavlja z imenom in priimkom. No, ne direkt, ampak vsi vemo kdo je in iz katerega kraja. Mislim...a je ni nič sram
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?