|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klima
12.5.2009 17:10:33   
malania
Živjo vsem!
Z mojim user posted image sva začela razmišljati o nakupu klime za v stanovanje. Trenutno imava v stanovanju čez dan okoli 27 stopinj.. zato si raje ne upam pomisliti kaj bo poleti...user posted image
Zdaj sem malo gledala te klime, pa ne vem, kaj je bolje imeti, tisto prenosno klimo, ali fiksirano. Naj povem, da ima stanovanje okoli 40 kvadratov (soba, kuhinja, predsoba, kopalnica). Zanima me tudi kam je priporočeno montirati klimo v stanovanju če kupiva fiksno (ne bi rada da bi pihalo ravno na posteljo ko spiš, rada pa bi, da bi vseeno hladilo...)..

Vsakršen predlog, komentar bo dobrodošel... Hvala!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klima
12.5.2009 19:29:21   
Anonimen
Mi imamo klimo ki ogreva in hladi. Montirana je na hodniku. Ko hladim imam kopalnico zaprto saj ne vidim potrebe, da bi jo hladili.

Na Gorenjevi strani imaš obrazec za izračun potrebne moči klime za vajino stanovanje. Jaz vsekakor ne bi kupila prenosne.

(odgovor članu malania)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2009 22:24:45   
Najaa
Ne prenosne, niti pod razno ne! To je kar nekaj! Velika je, težka, glasna... Midva sva jo vzela za eno sobo in sma jo še hitreje vrnila. user posted image
Drugače pa imamo v stanovanju Panasonic inverter klimo, s katero pozimi ogrevamo, poleti pa hladimo. Super je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 22:27:08   
špelin@
Prenosno priporočam samo v primeru, da si v najemu in ti lastnik stanovanja vgradnje klime ne bo sofinanciral oz. odštel od najemnine. Drugače obvezno fiksno. In to invertersko!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2009 22:29:24   
water lily
Fiksna.
Na hodniku.
Prenosna nikakor....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2009 22:40:45   
malania
Ja, zdaj ko še podrobneje brskam po netu, sem ugotovila, da prenosna res ni ok...

Zdaj pa ne veva kam bi jo montirala... edina prosta stena, ki vodi iz zunanjosti do stanovanja je ravno nad posteljo (drugod so povsod okna, tako da montaža ne bi bila možna). Kablov po stanovanju do hodnika pa ne želiva....user posted image
Menite, da bi bilo nad posteljo izvedljivo (v smislu, da se vsaj ponoči izklopi morebitno pihanje...)?

Koliko pa ima to kablov, se močno vidijo?

Hvala!

H. Rubinstein

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2009 22:47:23   
water lily
Daš pač kanal čez.
Al pa steno preštemašuser posted image

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2009 12:27:01   
Ekaz
Tudi mi jo imamo v spalnici skoraj nad posteljo. je bilo tako najbolj praktično zaradi stene in je tudi direktrno nasproti vrat, tako da hladen zrak šiba tudi okoli. Ponoči je itak nimamo prižgane. Prižgemo jo, ko kam gremo ali pa tudi ko smo notri, saj čez dan smo v spalnici itak bolj malo oziroma skoraj nič.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2009 20:08:35   
malania

IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Tudi mi jo imamo v spalnici skoraj nad posteljo. je bilo tako najbolj praktično zaradi stene in je tudi direktrno nasproti vrat, tako da hladen zrak šiba tudi okoli. Ponoči je itak nimamo prižgane. Prižgemo jo, ko kam gremo ali pa tudi ko smo notri, saj čez dan smo v spalnici itak bolj malo oziroma skoraj nič.

Ja, ampak pri nama je problem, da je ''spalnica'' najin glavni prostor oz. dnevna pa še delovna soba hkrati... tako da najbrž ni ok, če piha...

Sva se odločila, da kontaktirava eno podjetje, ki pride na ogled (baje brezplačno) in svetuje kako in kaj...
Poročam...

H. Rubinstein

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2009 17:32:38   
kaya2007
a tam kjer so okna, se ne sme namontirati?

mi imamo prenosno v mansardi in je bedna, tako da bo tudi treba razmišljati o kakšni drugačni rešitvi..

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.