|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 11:54:41   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Vsem skupaj en lep pozdrav.Veste kaj sem doživela sedaj ne boste verjele.Klicala me je na mobitel moja šefica.Ha,ha,jo zanima kako je z mano,...?Punce ali ni to čudno prvo te nadere,vse grdo govori sedaj pa se zanima kako je kaj na stvari.Bla sem res presenečena.In sporočila mi je da ne rabim prinesti bolniške,do konca meseca imam dosput,kje je sedaj to vzala nimam pojma saj imam sedaj celi teden dopusta in me pripada samo 6.dni.Joj pa vseeno super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Prvo nobene nadure,noben dan dospusta sedaj pa kar naenkrat pol meseca dopusta.

Mar ni to čudno.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 11:56:02   
baguSka
Al ma kšne namene al ji je pa cegu na glavo padu.;):bravo:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 11:56:29   
total
Ja verjetno je prišla k sebi:)-,uživaj na dopustu:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:07:10   
nenni
Jaz bi bila malo bolj previdna, da te ne bo nato terjala za bolniško in ti štela kot neopravičeno odsotnost, ki je razlog za odpoved pogodbe?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:08:32   
pi
Mogoče pa ima ta tvoja šefica res kaj za bregom
Jaz upam, da ne. Kje pa delaš ?

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:16:44   
Janika
Mislim da je sefica uredila problem, ki je nastal zaradi tvoje odsotnosti z dela (to je njiovo delo vendar)in nekdo ji je verjetno s čim polepsal dan?!

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:20:27   
Sulfinija
Nima me kaj terjat za bolniško.6.dni sem imela starega dopusta ostale tri dni je pa novi,še znorili so me lahko če so hoteli,tako sem ne malo nadur šenkala.Delal sem v enem hotelu blizu svojega doma.Nisem dobila odpoved temveč mi ne bodo podajšali podogbe dokler ne uredim zadev.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:26:47   
pi
Do kdaj pa traja pogodba ? Če imaš pogodbo recimo do 1.5 in si :nosecka:, ti pogodbe ne morejo prekinit.
Moje kolegici so najprej rekli da ji pogodbe ne bodo podaljšali, je pa bila zadnja dva tedna na bolniškem zaradi nosečnosti in so jo poklicali in ji povedali da ji bodo podaljšali pogodbo do konca porodniške.
Mislim da te hoče malo vržt na finto. če si na dopustu ti avtomatsko preteče, če pa si na bolniškem pa se ti pogodba podaljša. Ti kar nesi bolniški list.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:29:02   
Sulfinija
31.03.imam podogbo vendar so mi domov že poslali obvestilo prd tednom da mi ne bodo podajšali.

MOJCA :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:30:45   
Janika
joj joj,ja se strinjam s pi, res je po zakonu te delodajalec v času bolniške ne more vržt iz službe!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:33:56   
nenni
Če ima pogodbo za določen čas ji preneha veljati z dnem ki je naveden v pogodbi in ni važno, če je noseča ali na bolniški.
Drugo je, če bi imela pogodbo za nedoločen čas.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:36:46   
pi
Od kdaj pa si na bolniški ? Za to pa te je klicala in ti rekla da imaš še neizkoriščen dopust. Ti kar nesi bolniški list in vleči z bolniško dokler se da. Če si noseča si pa tako ali tako lahko do konca na bolniški, pa ti teče delovna doba pa še bolniško boš dobivala. Ne pusti se pretentat. Sicer pa ne vem zakaj je tvoja šefica tako nesramna, pa saj ti morajo dati samo še eno plačo ko pa si več kot mesec dni na bolniški pa nisi več njihov strošek.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:37:45   
pi
Nenni ni res po novem zakonu so :nosecka: kar fejst zaščitene. Je bil članek o tem v reviji otrok in družina.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:48:49   
nenni
Men je čist jasno, da so po novem zakonu nosečke fejst zaščitene,ampak je velika razlika, če imaš določen ali nedoločen čas.

Delam v kadrovski in poznam te zadeve.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 12:53:50   
Sulfinija
Jaz sem imela poigodbo za določen čas in sploh nisem bla v bolniški,ko sem prenehala z delom pred postopkom je koristila nadure,sedaj pa sem non stop na dopustu bolniško bi morala dat samo za tri do konca preden mi preteče pogodba.Pa saj ni važno jaz še mislim samo na svoj :duda: in na 1.04.ko bom delala test,smo se zmenile,če ne bo uspeha na inseminacijah da me vzamejo nazaj dokler bom lčakala na postopek IVF!!

Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 13:12:41   
Anonimen
Po mojem je tudi določen čas pač določen čas od do. Ša če je noseča ali ne.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 13:27:48   
mala maja
Joj jaz bi ji vseeno nesla bolniški list, ker če si na bolniški ko te vržejo ven(ali pa ti poteče pogodba) si pol lahko tudi na zavodu na bolniški in ti ne teče tistih pripadenih nekaj mesecev.

Ne vem moja sodelavka je bila na bolniški ko ji je potekla pogodba. na zavodu so ji rekli da ji pripada 6 mesecev podpore, ki pa ji začne teči z dnem ko neha bolniško(za čas bolniške je pa prav tako dobivala nadomestilo)

Ostani na bolniški in ne nasedaj šefici. Bog ve kaj ima za bregom. Zgubit pa tako in tako v službi nimaš nič če ti je potekla pogodba.

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 13:35:36   
onja

Mojca, resnično ti je bolje, da si na bolniški, pa tudi če ti dopust propade. V tem primeru imaš po preteku pogodbe za dol. čas možnost, da na ZZZS še mesec dni vlečeš bolniško s 70% nadomestilom in vsemi prispevki. V situaciji, kakršno imaš, se mi zdi bolniška kar koristna.

Veliko sreče in lep pozdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 14:03:48   
TANTRA
Bodi na bolniški, ker si zaščitena in ti tečejo pravice. Dopust pa po zakonu lahko izkoristiš do 1.7. za preteklo leto....
Če si res noseča, boš upravičena do nadomestila, saj si zanosila pred 31.3., pa še ekstra ti bo morala poplačati dopust.
Se strinjam z predhodnicami.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Klic po telefonu!!!
25.3.2005 14:36:49   
malamisha
Če pogodba za določen čas poteče in nimajo namena podaljšati ne moreš nič pomagati. Ti pa, tako vse ostale, svetujem, da si na bolniški in v podjetje dostaviš bolniški list, ker te bodo potem na zavodu drugače obravnavali.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?