|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kletka za glodalce
13.3.2012 15:21:33   
kity
Dobili smo majhnega pritlikavega kunca,in seveda sedaj potrebujem vse zanj.Če ima mogoče kdo kletko za podarti bi bila zelo vesela.

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 13.3.2012 15:33:09 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kletka za glodalce
13.3.2012 18:01:11   
MioBambino
Kje ga pa imate zdaj, če nimate kletke?

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2012 8:09:01   
kity
Dobili smo jo v enem lesenem zaboju,seveda nameravam kupiti kletko,vendar so kar precej drage,no kakor koli kupili bomo kar je potrebno zanjo,vendar sem mislila, če ima mogoče kdo doma kakšno in jo nepotrebuje več.Pripravljena sem tudi plačati.

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2012 12:19:39   
VERONCY
Živjo!
Mi imamo kar dve različni! Sicer sta rabljeni ampak še vedno dobro ohranjeni! Mogli bi jih pridit poledat če če bi vam bile všeč!

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2012 12:29:18   
VERONCY
Piši na ZS!

(odgovor članu VERONCY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2012 7:24:21   
Poka
Kletke so sicer okrog 70 eur, po mojem jo dobiš za manj, kako rabljeno, ampak jo dobro razkuži.

Ti pa povem - da imam sama dva majhna pritlikava kunca, zdaj sta stara okoli 9 mesecev, da če ti je 70 eur za kletko veliko, je mogoče napaka, da si ga dobila... Namreč tudi jaz sem se odločila za kunce, ker takrat nisem imela 900 eur, da kupim mojemu prav določeno pasmo mačke oziroma, se mi je zdelo strašno veliko... Zdaj ju imam, ful sta prisrčna, ju ne dam nikomur, zapravila sem pa krepko več kot teh 900 eur... Ok za enega je polovica manj :) mogoče eno tretjino tega, ker jaz sem ju moralča nujno ločit v dve kletki, ker sta samec in samica, zaradi zdravstvenih težav, ju pa nočem še dat kastrirat in sterilizirat.

Upaš lahko, da ti ne zboli, v bistvu... Moaj dva sta kar naprej - ker sem jo dobila iz legla, kjer so menda praktično skoraj vsi kunci poginili. Moja dva sta še živa - ampak moraš vedet, da kunca moraš skoraj isto sekundo, ko opaziš, da je bolan, peljat veterinarju, sicer skoraj zagotovo pogine. Ok isto sekundo - imaš kake pol dneva časa, največ en dan. Enega od mojih sicer sama zdravim - ker so samo glivice, eden je pa že dvakrat bil na nitki.

Pa hrana je ful draga - na mesec dam jaz ene 25 eur, pplus zelenjava, ker nimam vrta. Potem je še seno, jaz to dobim od kmeta, pa stelja. Ampak jaz imam res dvojne stroške. Ni nujno, da jedo brikete, ampak jaz jima to še dajem, ker sta še majhna in sploh samica, ki je stalno bolana, je presuha - je koščena, kot da ji ne dajem za jest... Pa jima dam ful veliko.

Od opreme pa sem jima jaz kupila eno kletko, ki je večja, ko sem ju pa ločila, sta pa dobila kar pasjo ograjo in je velika ene 160 cm v premeru osemkotnika. Pa jima je premalo - hočeta bit spuščena. In tudi morajo bit spuščeni, ker sicer imajo lahko tudi težave s prebavo... Ko se to zgodi, je pa možno, da tud poginejo. Spuščeni seveda glodajo stvari...

Nekatere moje kolegice sicer niso imele teh težav kot jaz... In so imele kunce, ki so se naučili na wc lulat in kakat - kar nekako sami od sebe. Moja dva kakata vsepovsod... Ko sta nekako že znala, sta pa potem spolno dozorela in zdaj ej rastur...

Ju pa ne dam nobenmu, San je žal velik kuncev na podarimo si, ko imajo po mojem iste težave, pa ga potem kar oddajo in se mi ful smilijo... Ljudi, ki ne znajo sprejet odgovornosti bi jaz ful kaznovala.

(odgovor članu VERONCY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2012 7:43:12   
kity
Sploh ni bilo govora o tem, da mi je 70 evrov preveč dati za kletko, kot prvo nismo ga mi kupili z namenom da bi zajčka imeli temveč ga je hčerkica dobila za darilo.In sedaj ko ga imamo bomo seveda poskrbeli zanj kakor mislimo da je najbolj prav.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2012 16:10:24   
tabi
poglej v zootik ali mr.pet, imajo dostikrat ful znižanje in to dobiš čist opremljeno,jst sem dala pred letom dni za kr veliko,ker sem kupila dva mini zajčka,iz 60€ na 30€.jst sem jo hotela že podariti,ker sta celo poletje zunaj. smo naredili hiško z ogrado,pozimi smo naredili v drvarnici orng hoteluser posted image ,ampak še dobro da jo nisem,ker ko je bil ful minus sem ju prinesla v stanovanje.

Poka drugače pa zajčki sploh niso dragi za vzdrževanje,res da sta naša zdrava in ti imaš res smolo,da si dobila bolančkane.Tudi jst mam samčka pa samičko,smo ju sparili,imeli naraščaj,naslednji teden pa bom peljala samčka kastrirat,da bota lahkozunaj skupaj.
Drugače pa ni noben € odveč za naša dva kosmatajskota,ker jst in moja dva tamalčka uživata z njima in onadva z nami.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kity)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2012 14:43:49   
Poka
Vem, da nsiem odgovorila ravno na vprašanje, si ne morem pomagat, oprosti... user posted image

Hotela sem samo povedat, kako je, če se ti zgodi najslabši možni scenarij... Da lahko pričakuješ, da je možno, da se zgodi kaj takega. Pa ker je res toliko zajčkov na internetu, ki ne vem kaj bo z njimi, pa še daleč od tega, da mislim, da ti ne boš skrbela zanj, nisem hotela tega povedat...

Evo, prejšnji teden od veterinarja, zdaj pa moj drug že spet plešast ratuje - glivice, pa ga stalno mažem... Pa da ne rečem - sobo danes čistim že uro in pol...

Ne vem, veterinar je meni rekel, da so kunci precej občutljivi, imajo izkušnje, da hitro poginejo, jaz sem pa sicer povsod prebrala da živijo cca 7 let, tudi deset. Zato sem upala, da bosta moja tud, pa sem mu omenila in me je samo tako pomenljivo pogledal... Nekako tako kot da je že vsaj na polovici življenja... Po tem sklepam, da imajo verjetno kar precej dela s kunci... če jih sploh ljudje pripeljejo, ker najbolj grozno pa je, ko kunec zboli in ljudje ne ukrepajo - namreč rpi pasterelozi se zaduši in umre v hudih mukah, pri zapori črevesja pa ga tudsi močno boli trebuh in na koncu nič ne je in umre v bistvu zaradi padca sladkorja v krvi (glukoze), ker se čist izstrada - moja je tudi čist shujšala in ji zdaj lahko otipam kosti, dobesedno - ker ima dlako se toliko ne vidi, po mojem bi bilo grozno, se je rešila ampak bo tri mesece na posebni hrani.

Ja, vem, nimam sreče - dobila sem ju iz legla, kjer so praktično vsi že poginili - ker se nisem pozanimala o rejcu... Sem iskala, pa takrat nič našla. Šele zdaj sem pa videla ene pritožbe nekemu društvu v zvezi s tem rejcem.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2012 14:49:13   
Poka

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

poglej v zootik ali mr.pet, imajo dostikrat ful znižanje in to dobiš čist opremljeno,jst sem dala pred letom dni za kr veliko,ker sem kupila dva mini zajčka,iz 60€ na 30€.jst sem jo hotela že podariti,ker sta celo poletje zunaj. smo naredili hiško z ogrado,pozimi smo naredili v drvarnici orng hoteluser posted image ,ampak še dobro da jo nisem,ker ko je bil ful minus sem ju prinesla v stanovanje.

Poka drugače pa zajčki sploh niso dragi za vzdrževanje,res da sta naša zdrava in ti imaš res smolo,da si dobila bolančkane.Tudi jst mam samčka pa samičko,smo ju sparili,imeli naraščaj,naslednji teden pa bom peljala samčka kastrirat,da bota lahkozunaj skupaj.
Drugače pa ni noben € odveč za naša dva kosmatajskota,ker jst in moja dva tamalčka uživata z njima in onadva z nami.

Aja, še to - kje ti ga bodo kastrirali?

Jaz se mojega ful ful boljim peljat. Stalno je še bolan in en upam. Zadnjič jim je en umrl, kar se pri mladih sicer ne dogaja kar da bi vsak drug, sam moj ni zdrav. Zato sta izmenično v kletki ali pa zunaj. To mi pa v bistvu povzroča največ problemov - zajčkov pa jaz nisem hotela imet - kam ste jih pa dali?

Pa povej, ko bo mimo - kako ej potekalo, pa kako si mogla skrbet zanj. Mene je strah, ker bi rada da ga imajo kak dan pri veterinarju in ga hranijo, vsaj tako da k sebi pride. Tako sem slišala, da se dela, ko sem pa veterinarko vprašala, pa gre takoj domov. Jaz imam tudi navado peljat oba naenkrat veterinarju, za družbo, manj stresno, sam ne vem, če to pri nas sploh lahko, ko so tako zahujeni vsi... Če še bolnice niso urejene in pedijatrična, potem ne morem pričakovat, da bodo pa za živali primerno skrbeli...

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2012 18:25:53   
tabi
Poka kastrirat bom dala tu V Homcu na kliniko Klinkon.
Mesec nazaj sem dala mucota pa sem ga dobila v pol ure,doma se je zbudil z narkoze ene 2uri ga zadnje noge niso nesle tako da sem ga nosila na stranišče,tako da predvidevam da bo z kunčkom isto,v ponedeljek se moram tam ustavit pa da se zmenim,pa ti potem poročam.
Drugače pa imam levjegrivčka rjavega in belega.Moram potrkati da sta zdrava od malega.Kupila sem jih pri eni družini.Ko pa sem lani po oglasih iskala te kunčke,pa sem se od daleč izogibala tako imenovanih rejcev.Zakaj:imeli oglas na netu,kličem če se da kunčke videt pa so me takoj odklonili da so še premeleni blablabla,pokličite čez teden dni.Pokličem spet eno in isto.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?