Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 11:57:40
|
|
|
|
mujcek
|
jaz vam držim vse mogoče, samo da bi vam uspelo :angel::racka::metulj::miska::zajcek::pujs::angel::racka::metulj::miska::miska::pujs::pujs::pujs::zajcek::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel: :muca:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 11:57:55
|
|
|
|
baguSka
|
Še zmoje strani.. Pia lepo si se potrudla.;)
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:11:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, držim pesti:) neni, a bodo :duda::duda::duda:? :) lp,:fis:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:14:14
|
|
|
|
Urska61
|
DRŽIM PESTI!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:33:45
|
|
|
|
GoYa
|
O, Pia73 in ostale hvala :) Jaz sem začela včeraj s špikanjem.
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:44:57
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
:rozica::rozica::rozica::duda::duda::duda::duda:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:55:46
|
|
|
|
Mina1
|
Absolutno držim pesti za vse tri;) in mislim na vas, pa-pa Mina1
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 12:59:02
|
|
|
|
borovnička
|
:rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel::rozica::miska::angel:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 13:08:00
|
|
|
|
miska2004
|
Tud jaz držim pesti, na rokah in nogah!! :miska: Naj bodo :angel: z vami! :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 13:13:24
|
|
|
|
Anitka
|
:angel:Klarisa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :angel:Neni :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: :angel:GoYa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Želim vam uresničitev te velike želje in naj vas po tej poti spremlja le sreča! Anitka:metulj:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 14:04:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Tudi jaz stiskam pesti za vse tri:rozica::rozica::rozica: :miska::miska::miska::miska::miska: Držite se:angel: Tinka
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 15:40:44
|
|
|
|
Kornelija
|
Vsem trem veliko sreče pri postopkih:pujs::pujs::pujs: :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: držim fige da bomo tokrat izvedele samo pozitivne novice! :duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 15:43:13
|
|
|
|
ZARA
|
OK... pol pa fige!!!:miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 18:27:39
|
|
|
|
wawa
|
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: Za kmalu dobre novičke!!!!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 18:36:25
|
|
|
|
neni
|
HVALA, :((:((:((:((:((:((:(( jokam ko dež ko berem vaše poste, zdej pa ne morem v dnevno sobo, me bo moj čudno gledal. Obljubim za vse tri, da bodo tokrat same črtice. Ribica, upam, da bodo res :duda::duda::duda: Al pa vsaj :duda: Hvala punce Neni:rozica:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 19:00:34
|
|
|
|
Palčica
|
Drage punce! Tudi jaz stiskam pesti za vas.Naj se vse izeče najboljše za Vas! Palčica
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 19:06:52
|
|
|
|
anajmad
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:vse bomo letos vesele in debele:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 21:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Neni, ni važno kolk, važno da bo in bo!!!:) Sej veš..če bodo trojčki, ti pridem pomagat:)- lp,:fis:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 21:54:01
|
|
|
|
tia
|
Klarisa, Neni in Goya tudi od mene pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: res si zaslužite srečo,še posebej pa tako željene :duda::duda::duda::duda:,naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo. Veliko sreče :pujs::pujs::pujs::pujs:. pa pa Tia
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 13.3.2005 22:49:19
|
|
|
|
emaa
|
Držim pesti, saj je letos leto fosilk in bo tudi vam ratalo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 6:44:42
|
|
|
|
Skye
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 7:39:18
|
|
|
|
klarisa
|
Ja, kolk ste pa prijazne...Danes sem štartala s suprefactom, tam nekje začetek aprila naj bi bil transfer..Me 3 gremo na zmago, sevede tdui ob vaši pomoči pozitivnih misli... pa pa za vse vas :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 9:13:58
|
|
|
|
MašaS
|
:miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: :miska: Za vse tri!!!!! MašaS
|
|
|
|
Klarisa, neni in GoYa - DRŽIMO FIGEI!!! 14.3.2005 9:28:22
|
|
|
|
cmokec
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za vas, na vašo zmago, na :duda::duda::duda::duda:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?