Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kkao ste se ve počutile po postopkih!!! 20.3.2005 9:28:18
|
|
|
|
Maša26
|
Mojca, pozdravljena, sicer sama še nimam izkušenj s tem, ampak kar opisuješ, so tipični znaki za nosečnost. :miska::miska::miska::miska::miska: Ampak to itak že sama veš ;) Mogoče je za prave nosečniške znake še prezgodaj, seveda to ne pomeni, da nimaš :duda:. Ti bodo druge izvedenke povedale, če je to že lahko :duda:! Vsekakor ti to želim!!!!!! :miska::kuza:
|
|
|
|
Kkao ste se ve počutile po postopkih!!! 20.3.2005 10:52:08
|
|
|
|
mauri
|
Pozdravljena Mojca! Tudi mene mučijo isti problemi kot tebe. Utrujenost, tako napet trebuh, da so mi še hlače postale preozke, boleče in povečane prsi, bolečine v trebuhu, občasna slabost... Zato sem v petek, glede na to da je od zadnje M. minilo že 50 dni (običajen ciklus 34-38 dni), naredila test, ki pa je bil žal negativen :((, čeprav sem globoko v sebi vedela da bo, vendar je upanje ostajalo. In zdaj čakam to :hudicek: M., da se potem naročim pri G. za preiskave. Iskreno ti želim da bi bila srečka :nosecka:!!! Lepo sončno nedeljo vsem!!! Mauri :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?