Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kkao ste se ve počutile po postopkih!!! 20.3.2005 9:28:18
|
|
|
|
Maša26
|
Mojca, pozdravljena, sicer sama še nimam izkušenj s tem, ampak kar opisuješ, so tipični znaki za nosečnost. :miska::miska::miska::miska::miska: Ampak to itak že sama veš ;) Mogoče je za prave nosečniške znake še prezgodaj, seveda to ne pomeni, da nimaš :duda:. Ti bodo druge izvedenke povedale, če je to že lahko :duda:! Vsekakor ti to želim!!!!!! :miska::kuza:
|
|
|
|
Kkao ste se ve počutile po postopkih!!! 20.3.2005 10:52:08
|
|
|
|
mauri
|
Pozdravljena Mojca! Tudi mene mučijo isti problemi kot tebe. Utrujenost, tako napet trebuh, da so mi še hlače postale preozke, boleče in povečane prsi, bolečine v trebuhu, občasna slabost... Zato sem v petek, glede na to da je od zadnje M. minilo že 50 dni (običajen ciklus 34-38 dni), naredila test, ki pa je bil žal negativen :((, čeprav sem globoko v sebi vedela da bo, vendar je upanje ostajalo. In zdaj čakam to :hudicek: M., da se potem naročim pri G. za preiskave. Iskreno ti želim da bi bila srečka :nosecka:!!! Lepo sončno nedeljo vsem!!! Mauri :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?