Anonimen
|
Pozdravljeni Dejte mi prosim nekaj svetovat...kaki nepristranski komentarji bi mi res prav pršli. Moja tašča je zmaj. Ogenj bruha vsaki dve sekundi, zato je bolje, da te ni v bližini. Pred tremi je zavrelo tudi meni, njenih žaljivk nisem mogla več pogoltnit in jih sprejemati z nasmehom. Večnega razumevanja nisem več premogla... Brez besed sem enostavno prekinila vse stike. Mož je z malim hodil na obiske, jaz pa sem ostajala doma. Menila sem, da je tako najbolje. Vnuka in sina ji nisem odrekla, sebi pa sem prihranila pol dneva sikanja. Med tem časom je zganjala celega hudiča, zakaj me ni tja, pa kaj mi je naredila. Jokala je, me klicarila, toda nikoli se ji nisem javila. Klicala je mojo babi, mami, spraševala vse kaj se mi je zamerila. Sama sem hotela, da sama spozna, da se ne more znašati nad mano in mi reči vse, kar ji prileti mimo možganov. Pred tednom je spet norela in histerično jokala mojmu v telefon, nakar sem se zadrla: saj pridemo te dni vsi na obisk. Ponudila sem prst, pa je zgrabila roko. Zdaj hoče, da smo za starega leta cel dan pri njej. Od jutra, pa do večera, najbrž bo pol hotela, da še prespimo tam ! Ok bi požrla to in potrpela, saj nikoli ne praznujeva tam, temveč vedno z mojo mami. Toda moja mami je v zelo težki situaciji. Mož ima ljubico, popiva, na veliko zapravlja in mami bo spet sama doma. Vedno ji toliko časa težim, da potem pride k nam in vsaj malo pozabi na svojo stisko. Tudi letošnje leto sem mislila, da bo preživela pri nas...srce mi ne da, da jo pustim samo... Zdaj pa to. Mojmu sem rekla, bodimo čez dan pri vaših, zvečer pa z mojo mami...Ko je tašči povedal, kako sva se odločila, se je spet namrdnila in planila v jok! To me tako razjezi! Kako je lahko tak egoist!?? Kot 5 let star otrok! Tut mojemu je hudo, da bi bila moja mami sama, rad pa bi ustregel tudi svoji mamici...Lahko bi vzeli mojo mami zraven, sam brezveze, ji bo lepše sami doma kot pa z zmajevko . Da o svojih občutkih, ki me čakajo tam raje ne govorim . Najbolje, da ji takoj v obraz povem, kar ji gre, pa naj mi zameri kolker hoče, jaz sem mogla pojest že tolko njenih bedastih opazk in zdrah, da bi jo katera druga snaha že po prvem srečanju poslala v tri krasne! No kaj bi vi naredili na mojem mestu? Odločila se bom itak sama, sam kak nasvet, pa vedno prav pride . Hvala ker ste prebrali, pa naj vam ob tem zaželim še srečno, zdravo, veselo in smeha polno novo leto!
|