|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje vse v Ljubljani je možno....
29.3.2005 16:07:12   
rozi81
it v materinsko šolo. Kje je možnost dopoldanskih predavanj? In kje je najkrajša varianta?

Hvala vam za odgovore .

LP S
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.3.2005 16:51:09   
petraCBU
V LJ porodnišnici! Imajo tri termine, enega zjutraj in dva popoldne (natančnih ur ne vem). Pokliči tja! Šolo začenjajo vsak prvi ponedeljek v mesecu in ta prvič je vedno le popoldne (!), pol pa lahko hodiš tudi ob dopoldnevih. Jaz začnem 4.4.!
LP
P.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2005 17:19:53   
nejcko

Pred štirimi leti so imeli tudi v ZD Šiška, ampak samo popoldne. Traja pa 4 dneve po 4 ure.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2005 17:58:59   
Naja31
V ZD Siska nimajo vec. Jaz sem hotla tja hoditi, ker bi mi bilo veliko bolj prakticno, ampak sem potem morala v porodnisnico.

Mislim, da imajo tudi v ZD Fuzine.

Lp, Naja

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2005 14:52:14   
merida
ZD vič-rudnik(v zdr. domu na rudniku) .Jaz sem hodila tja, oz. sem glih dobro zaključila.je fino ker je le 8 krat- od pon. do čet. traja 2 tedna po dobro uro, s tem da je v to vključen tudi ogled porodnišnice pod vodstvom babce. Jaz sem bila zelo zadovoljna.Aja, trajalo je od 18.00 do 19. 00.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?