t_t_y
|
Ja mehurčica, zakaj pa naj bi bila ta dieta bolj normalna kot ločevalna? Sam vprašam, ker meni se zdi da je bolje, če telo dobi beljakovine, škrob, ogljikove hiddrate..., ker menim, da potem ni prevelik šok, ko začneš po dveh tednih normalno jest - pa še to, da je ta dieta bolj primerna za tiste, ki imajo radi beljakovine (po moje), skratka jaz bi se jo težko držala (jajca, meso...sej nisem vegeterjanka, ampak zame je preveč tega). PA še nekaj: pri Odločnih si napisala zakaj grešimo, ko vemo da bomo itak lahko čez tolk in tolk časa jedle sladko - če prav razumem tvoj zadnji stavek na tej temi, potem tudi tebe premami sladko če se mu odpoveduješ, kajne Skratka po moje noben človek ne bi imel težav z odvečnimi grami in kilogrami, če se pri hrani nebi nikoli pregrešil. Poleg tega, pa bi se meni tudi verjetno bolj poznalo( zdej sem z odločnimi zgubila 11,6 kg), če bi imela kot ti na razpolago 70 minut za rekreacijo (oooo, ko bi mela tolk na teden bi blo velik), pa jih žal nimam, vzamem si največ nekaj minut da se vsedem za računalnik (medtem ko na računalniku urejam tudi kaj drugega) in za motivacijo mal preberem tele poste, sicer pa je moja rekreacija prenašanje našega 10 mesečnika (12 kg), vozičkanje (beri: sprehodi z ), likanje, pospravljanje...............sam žal to nima istega učinka kot tek, fitnes,.... No, sam tolk mal mojga komentarja, pa prosim ne zameri, ker sem samo povedala svoje mnenje
|