Nyah*
|
Hejhoj! Jaz sem bla pa danes na nuhalni :bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:! Vse je ok, :duda:bebika je velika od ritke do glave 6.6 cm, razvita pa za 14 tednov:zmeden::zmeden2:, tako da ne vem, kdaj mam rok, po prvih podatkih naj bi bila sedaj v 13 tednu, sedaj pa kao ze v 15. Komi cakam cez 2 tedna redni pregled, da kaj vec izvem! Kar se tice pregleda NS, lahko bi bil zdravnik bolj zgovoren, ampak na Jesenicah je pac tak, bi pa povedal, ce bi blo kaj narobe. V glavnem, glede na leta(27) imam 1:836 moznosti za napako, po pregledu pa se je moznost zmanjsala na 1:3542, kar je rekel G, da je zelo dober rezultat. Spet so me tehtali, nic se se nisem zredila, sem se vedno 2 kg v minusu kot na zacetku:bravo::bravo:. :duda: je ves cas kazal ritko, :)-:)-:)-, ga je komaj obrnil, da ga je videl in dobila sem 3 slikice :bravo::bravo::bravo::bravo:. Moj:love: je cisto iz sebe, ker je prvic videl najino dete. Cel dan ze o tem govori, pa kaj je videl, ugibal...(G ni povedal nic, le na izvidu sva videla, da je videl zelodcek, ledvice, pljuca, rokici,...in je vse ok:bravo::bravo::bravo:). Presrecna sem, da je vse ok, in tudi vsem ostalim zelim, da bi bilo tako!:rozica::rozica::rozica: Mi je pa rok prestavil z 31. na 16. januar, pa mislim, da je prezgodaj, a pustimo se presenetiti:). Lep vecer se naprej, :zaspan::nosecka: Nyah.
|