Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 14:40:11
|
|
|
|
Erdbeere
|
pri nas je do skoraj 4-tega leta spala v kinderpetu zdaj pa ima veliko postljo in to neke vrste pograd pa ni nobenega problema.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 14:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja bolje, da ga čimprej navadiš spati v posteljici, ja z ograjico. Pri nas je kriza 9 letni sin ponoči prileze in išče prostor na postelji. 15 mesecev star se je pa sedaj tudi navadil in kar iz kinderpeta skoči name , ga imam zraven postelje. Sploh se ne morem naspati.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 14:48:33
|
|
|
|
Blacky30
|
Naš 2,5 letnik spi v navadni posteljici, ki je bila prej kinderpet, ograjico smo odstranili. Poleg njegove imamo zakonsko posteljo, tako da dol ne more past. Sicer pa k meni ne leze ponoči, spiva vsak v svoji postelji. Na dopustu bo še vedno spal v prenosni postelji.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 14:55:19
|
|
|
|
CatJa
|
Po novem v postelji 120x200. Brez ograje.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 16:10:41
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Tudi mi smo stari 2leti in 4m, pa smo še za enkrat v kinderpetu, se pa že dogovarjamo da ji bomo odstranili ograjico kinderpeta in bo spala v navadni posteljci, le to ograjico zaščitno stransko ji bomo dali gor.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 16:20:00
|
|
|
|
Sibil_
|
Naš spi v posteljici 140x70 z ograjo.Pa ne zaradi padcev iz postelje-ampak ker on ne bi nikoli spal.Kako jih prepričate, da dejansko zaspijo na postelji?To še ne vem točno kako bomo mi izpeljali.... LP, Sibil
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 16:41:19
|
|
|
|
Anonimen
|
v postelji 70x160 cm iz ikeje, ima malo dilco za ograjico in super spi v njej od kar spi v svoji spobi sem pa ke pride proti juru sama k meni in se malo pocrkljava še skupaj v tavelki zvečer zaspi sama v svoji postelji brez problema
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 18:31:23
|
|
|
|
srki
|
Naš za enkrat še v posteljici, ob najini postelji, stranico pa smo vzeli stran.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 18:59:06
|
|
|
|
viv_
|
Od 2 let naprej ima posteljo 80 x 160 (večja žal ni šla v sobo) in je super. Ima pa od Brevijo ograjco namontirano. Kupi se jo v pikapoloni.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 20:06:56
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Kako jih prepričate, da dejansko zaspijo na postelji?To še ne vem točno kako bomo mi izpeljali.... LP, Sibil Sibil, tudi jaz sem se pred dvema mesecema to spraševala, pa nam je uspelo. 100x je prišel ven iz sobe, 100x sem ga vztrajno odpeljala nazaj, včasih sem se morala razjeziti, a vztrajnost se res izplača. Pazila sem tudi, da sem ga dajala spat, ko je bil konkretno utrujen. Poskusite.. Tukaj si lahko prebereš moje takratne težave v zvezi s tem: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1439149&mpage=1
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 10.6.2007 20:07:45 >
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 20:30:00
|
|
|
|
valči
|
Starejši je šel v svojo sobo v veliko posteljo pri 2.5 letih,ampak veliko je prespal pri nama,oz se prespi.Zadnje dni vstrajama,ko pride ponoči,ga odpeljeva nazaj v svojo sobo.Me je začel motit,ker me je strah,da me bo brcnil v trebuh,pa da ne bi bilo kaj narobe. Mlajša spi pri dobrih dveh letih v kinder betu v svoji sobi in jo bova kar pustila pri miru. Ko dobimo dojenčka bo pri nama v spalnici v posteljici,pol pa bomo videli,kako bomo speljali dalje,eden si bi moral sobo delit.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 20:38:40
|
|
|
|
cmokec
|
Obe od 1 leta spita v mladinski postelji z dodano varovalno ograjico.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 20:44:18
|
|
|
|
Bubamaraa
|
V svoji postelji, ki ima malo ograjco, da ne pade dol...
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 20:46:30
|
|
|
|
Marogica
|
Moja dva spita vsak v svoji sobi in svoji postelji, velikost 160X200 cm. In to od 19. oz 21. meseca starosti. No zadnji mesec bi pa kar oba v postleji od ta večjega spala... Oz. spita..
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 21:02:13
|
|
|
|
lex
|
Moj 2,5 letnik spi na normalni postelji 90x200, ponoči pa sam pride k nama. Iz postelje še ni padel, sem ga pa zalotila z nogami čez (kot bi se hotel vsest).
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 21:56:12
|
|
|
|
PIAF
|
hvala vsem za odgovore. Bomo kupili normalno posteljo z ograjico. Sedaj pa na lov za ograjico, kje ste jo vi kupili?
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 22:00:42
|
|
|
|
andrejaz
|
Naš se je moral izseliti iz kinderpeta malo pred 2 letom. Ob takrat spi v normalni postelji z ograjico. Ograjico pa imamo leseno- kupili pa smo jo v Rutarju. Plastične ograjice pa prodajajo v Pikapolonici, Baby centru,.. skratka v vseh otroških trgovinah.
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 22:04:15
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF Sedaj pa na lov za ograjico, kje ste jo vi kupili? Mislim, da se je da dobiti v Ikei. Mi je nismo uporabljali. Bom poizkusila najti link od Ikee oz. ograjice
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 22:14:02
|
|
|
|
nejcko
|
Sin je od 1 leta spal v normalni postelji, je pa do 3 let in pol imel varovalno ograjo. Ta mala pa bo kmalu stara 3 leta in spi še v otroški posteljici, ampak se že buni, da bi rada imela normalno posteljo. Smo v fazi nabave nove otroške sobe.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 22:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moja 16-mesečnica ravno danes prvič spi v normalni postelji, ne v kinderpetu. Smo ji kupili 160x70 v Ikei, pa še ograjico smo tam nabavli, tako ki se na stranico namontira, ne pod jogi, kot jih večinoma pri nas dobiš. In sem šokirana, da tamala kar spi.
|
|
|
|
RE: Kje spijo vaši triletniki??? 10.6.2007 22:30:22
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF hvala vsem za odgovore. Bomo kupili normalno posteljo z ograjico. Sedaj pa na lov za ograjico, kje ste jo vi kupili? V Pikapolonici imajo Brevijeve, luštne, z mrežo, dako da ni panike, tudi če se dotika, ne žuli
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?