|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje spermiogram?
19.8.2008 13:45:55   
pokica_
Rabim pomoč, informacijo o tem, če je možno opravit spermiogram v MS, ali je najbljižje MB? Koliko časa je treba čakat na napotnico od osebnega zdravnika(če moj dobi napotnico)?

Tnxuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje spermiogram?
19.8.2008 14:57:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Rabim pomoč, informacijo o tem, če je možno opravit spermiogram v MS, ali je najbljižje MB? Koliko časa je treba čakat na napotnico od osebnega zdravnika(če moj dobi napotnico)?

Tnxuser posted image

Napotnico dobi od osebnega zdravnika takoj, midva sva v MS čakala nekje mesec, mesec pa pol (mislim, da so bili dopusti vmes). Spermiogram pa se opravlja v novi porodnišnici, vama vse povedo. seveda bo dobil napotnico, pač naj pove kako dolgo že delata in da je svetovala G. Po moje ne sme biti to problem ... user posted image
Za MB pa nisem več prepričana ...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2008 15:14:59   
pokica_
Torej mora on dobit napotnico od svojega osebnega zdravnika, ne jaz? Pa na napotnico mu mora osebni dr. napisat naslov, kjer bo oddajal svoje plavalčkeuser posted image , tj. MS porodnišnica, ali ni nič treba napisat na napotnico?

Z osebnim dr. pa mislim da nebo nobenih problemov, bo pač rekel, da delama že več kot leto dni na user posted image , če bo kaj pomagalo pri pisanju napotniceuser posted image .

Pol se je treba it pa še naročit osebno v porodnišnico ali lahko kar po telefonu uredi?

Hvalauser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2008 15:18:14   
Serendipity
Jap, on mora dobiti od svojega zdravnika. Hm... če mora napisat za kraj pa ne vem... Pokličeš v MS (če slučajno imam telefonsko številko, ti jo pošljem na ZS) in mu dajo datum.
Če te še kaj zanima, pa samo vprašaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.8.2008 16:40:00   
pokica_
Hvala Serendipity, zlata siuser posted image ! Če slučajno še najdeš kje tel. št. za naročat za spermiogram bi pa lepo prosila. Moj bo pa v kratkem šibal k svojmu dr. po napotnicouser posted image .

Hvala!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 17:28:40   
miska73
Kar se tiče osebnega zdravnika in napotnice...

Sem kar jaz mojmu to uredila.
Poklicala sem njegovo osebno zdravnico (oziroma njeno sestro),
rekla, da kličem, ker potrebujem napotnico za moža za spermiogram ...
Pa sploh niso veliko kompliciral in spraševal.
Sem se potem čez dva dni oglasila in me je pri sestri čakala napotnica.

To je bilo za drugi spermiogram.
Za prvega mi je pa napotnico dala kar moja G,
to se tudi da, če gre za isti zdravstveni dom.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2008 18:55:12   
pokica_
Hvala punce, zlate steuser posted image !
Pol to res ni nevem kak problem, sem mislila, da res to kaj bolj komplicirajo,...tako da upam, da nebo problem to uredit. Sicer ima pa fajn osebnega dr., tako da verjamem, da bo vse ok! user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 19:24:32   
Serendipity
pokica - sta porihtala? user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2008 21:41:33   
pokica_
Živjo vsem!

Serendipity, lepo od tebe, da si se spomnila nameuser posted image . Včeraj sma prišla iz dopusta-morja, tako da bo ta teden moj stopil do svojega osebnega dr. in poprosil za napotnico za spermiogram v MB. Sem jim pa že pisala mejl in so full prijazni bili in takoj odpisali, kako in kaj.
Ta teden upam, da bomo vse zrihrali, od napotnice do naročila za spermiogram v MB, nato bomo pa še samo čakali na vrsto, upam, da čimprej.
Medtem pa pridno nadaljevali z user posted image , mogoče pa nebo potrebe po pregledu. user posted image

lep začetek tedna vsem skupaj!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?