Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 30.3.2007 18:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tam, kjer imajo klimo V "nasih" app-jih na Pagu so tudi radiatorji.
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 30.3.2007 20:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
No saj to me zanima, če katera ve za kakšnega dobrega, da grem lahko tja z majhnima otrokoma, kje v Poreču, Rovinju, če ni drugega tudi v Umagu ali v Puli... slučajno, če katera ve, da ne iščem zdaj po katalogih Hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 4.4.2007 19:10:17
|
|
|
|
Aneja2003
|
Zijo! Ce ni prepozno... V Poreču so app. Diamant ogrevani... klima in gretje v enem... Mi gremo vsako leto tja cez prvomajske... lp,
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 5.4.2007 9:35:30
|
|
|
|
Anonimen
|
oj, najlepša ti hvala. Tak odgovor sem potrebovala....fino, se bom hitro pozanimala, če je še kaj frej thanks
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 5.4.2007 9:37:31
|
|
|
|
HHH
|
Moje izkušnje: ne glede na to kaj mi prej obljubljajo je kalorifer obvezna oprema za na morje. Razen julija in avgusta.
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 7.4.2007 18:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
HHH, a tudi če je klima v apartmaju vzameš s seboj kalorifer? No moja tamala (10m) je res ves čas bolna in ravno sedaj, ko se odpravljamo tudi, zato morajo biti ogrevani, je navajena na toplo. Samo ne vem če bi še kaj s seboj vlekla, imamo že tako poln avto
|
|
|
|
RE: Kje so ogrevani apartmaji? 7.4.2007 18:31:19
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: HHH Moje izkušnje: ne glede na to kaj mi prej obljubljajo je kalorifer obvezna oprema za na morje. Razen julija in avgusta. PRi nas tudi, celo julija in avgusta. Sicer nismo v apartmajih, temveč v prikolici in smo doživeli, da je bilo v začetku septembra samo 15 stopinj(ponoči samo 13), otrok pa star 5 mesecev. KRiza. Smo z fenom "kurili". Od takrat dalje- kalorifer, ki smo ga pustili kar v prikolici.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?