Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 12:50:31
|
|
|
|
honey
|
Do prekratkim sem jih shranjevala v sedežnem kotu, ki je imel predal. Zdaj sva kot podarila in imava stole. Za vso kramo, ki je bila v kotu, se je našel prostor, problem je nastal edino s PVC vrečkami. Kam naj jih zdaj pospravim, da jih bom imela pri roki? Nimam pojma. Pri neckermannu sem želela naročiti stojalo za vrečke, pa je žal že razprodano. To bi mi prišlo najbolj prav. Kaj pa zdaj, kaj naj z njimi, kam naj jih pospravim, da mi ne bodo ležale po celem predalu?
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 13:16:31
|
|
|
|
honey
|
No ja, kaj takega, ja. Čeprav jaz sem pri Neckermannu gledala tole: http://www.neckermann.si/articlecloseup.aspx?articleid=3329598 bom pa res malo po ebayu pobrskala
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 14:13:45
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz imam podobnega iz IKEE.
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 14:20:41
|
|
|
|
ninocka
|
Jst mam tud tistega iz Ikee. Ampak nimam vreck noter shranjenih . Lih zdej sem ga v omaro pospravila in pospravljala te vrecke. Vrecke imam v tistem plasticnem predalniku - stojalu in ga imam pod koritom v kuhinji. Se pa probam ful losat teh vreck, ker jih imam na tone in mi samo guzvo delajo. Za v trgovine uporabljam vecinoma iz blaga, te imam pa kar v kosari za v trgovino. PVC pa uporabljam za smeti, pa plenicke, pa za pesek od macjega WCja...
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 18:19:15
|
|
|
|
Spark
|
Jaz imam tabure, in notri polno vrečk. Vsake toliko časa, ko se jih nabere, ji uporabljam za smeti in takrat zmanjšam zalogo. Sploh ne morem verjeti, da se toliko vrečk nabere. Jaz v trgovinah nikoli, ne kupujem teh vrečk. Imamo jih pa ogromno.
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 20:11:06
|
|
|
|
malania
|
Doma imamo tudi mi v tabureju (pa odpreš pokrov in kar same ven skočijo)... To kar ti gledaš iz neckermanna sem jaz enkrat videla v Italiji, le da je bilo plastično, tako da menim, da bi to morebiti našla tudi drugje... Lahko npr. (predvidevam) v Merkurju ali kje podobnem... - nepreverjeno..
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 13.5.2009 21:44:48
|
|
|
|
botrca
|
V neckermanu naroči.
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 14.5.2009 8:07:26
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca V neckermanu naroči. Saj sem, pa sem dobila odgovor, da izdelka nimajo več na zalogi Zato zdaj iščem in brskam okrog, kje bi še našla. Sicer sem istega našla na ebayu, ampak ne dam 20 € zanj
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2009 9:05:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 14.5.2009 9:11:37
|
|
|
|
mojčca
|
Metulj, jaz pa iščem na strani od Ikee, kako izgleda ta iz Ikee, pa ne najdem. Če slučajno najdeš, prosim, če prilepiš slikco. Hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2009 9:23:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 14.5.2009 21:54:22
|
|
|
|
malania
|
IZVIRNO SPOROČILO: malania Doma imamo tudi mi v tabureju (pa odpreš pokrov in kar same ven skočijo)... To kar ti gledaš iz neckermanna sem jaz enkrat videla v Italiji, le da je bilo plastično, tako da menim, da bi to morebiti našla tudi drugje... Lahko npr. (predvidevam) v Merkurju ali kje podobnem... - nepreverjeno.. Bla u Merkurju danes... nimajo.
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 15.5.2009 8:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo jih zložim in pospravim v navadno škatlo v shrambo, nekaj pa v eno drugo škatlo v kuhinjo. Obe škatli sta na najvišjih policah, ker sem že zalotila našo starejšo punco, ko si jo je vlekla na glavo.
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 19.5.2009 9:42:47
|
|
|
|
Kaličopka
|
Uf nevarno je tole, da si jih otroci na glavo vlečejo ja. Mi jih imamo v balkonskem (pokritem) koritu. Pomojem je res dobro, da imaš kakšno škatlo ali koš (pleten, pokrit) in jih notri mečeš.
|
|
|
|
RE: Kje shranjujete PVC vrečke? 19.5.2009 12:21:32
|
|
|
|
fusia
|
Mi imamo tudi tisto reč iz Ikeje. Poceni in zelo uporabno. Vrečk gre noter veliko, ker ima luknjice lahko izvlečeš tudi vrečko, ki je na dnu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.5.2009 12:22:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
znamke igračsindarinKatere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?Chicco (
17%)
Fisher Price (
28%)
Tiny Love (
14%)
Playgro (
3%)
drugo (
5%)
znamka mi ni pomembna (
34%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!