Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 9:57:18
|
|
|
|
aluš
|
kRANJ: Merkur, Špar, po moje tudi Mercator
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 9:57:22
|
|
|
|
ssevin
|
Ja, sigurno jih imajo. To je pa ja osnovno...isto ko da mleka ne bi blo.
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 9:57:39
|
|
|
|
CatJa
|
V kakšnem Merkurju bi jih skorajda morali imet. Nisem pa ziher, jaz sem jih pri ribnčanu kupila.
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 9:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Za kakšen namen pa rabiš? 1.) Kot pripomoček pri čakanju na moža? 2.) Kot manjše osebno vozilo (ker sicer se voziš na metli)? 3.) Za kuhanje (najbrž nisi tako staromodna)?
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 9:58:36
|
|
|
|
Naja30
|
V mercatorju ziher.
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:00:14
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ja, sigurno jih imajo. To je pa ja osnovno...isto ko da mleka ne bi blo. Ja ampka lesene. Plastične verjamem, da imajo.
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:01:24
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Za kakšen namen pa rabiš? 1.) Kot pripomoček pri čakanju na moža? 2.) Kot manjše osebno vozilo (ker sicer se voziš na metli)? 3.) Za kuhanje (najbrž nisi tako staromodna)? 4. Otrok rabi za šolo (sicer sta pa točki 1 in 2 razmisleka vredni)
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:01:28
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: ssevin Ja, sigurno jih imajo. To je pa ja osnovno...isto ko da mleka ne bi blo. Ja ampka lesene. Plastične verjamem, da imajo. Morajo imet lesene, morajo.
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:02:57
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa V kakšnem Merkurju bi jih skorajda morali imet. Nisem pa ziher, jaz sem jih pri ribnčanu kupila. Ma ja, saj na tržnici bi jih dobila, samo pri nas ni tržnice vsak dan, posebej če dežuje, ne. No, vsaj po moje ... Rabim pa do jutri, tako da bova res šla v Merkur, pa Mercator je potem tam zraven. Upam, da bova dobila.
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:11:26
|
|
|
|
mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Razen na tržnici oz. pri suhi robi. A jih v običnih trgovinah tam kje pri posodi imajo? v trgovini
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:11:38
|
|
|
|
urška76
|
V Lublanskem interšparu jih majo, v kakem manšem pa dvomim. Merkur bi jih pa moral met. Vsaj lesene dile za rezat majo.
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:12:11
|
|
|
|
žigolino
|
V mercurju in sparu 100%
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:21:43
|
|
|
|
muška
|
Jaz sem jih tudi večjo količino vedno kupila v Sparu ali mercatorju, tudi v Tušu jih imajo. Ponekod jih je zapakiranih več skupaj, ponekod in redko, pa lahko kupiš tudi posamezne.
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:22:38
|
|
|
|
Mišni
|
O fino, hvava, punce.
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 10:47:38
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni A jih v običnih trgovinah tam kje pri posodi imajo? Imajo.
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 11:24:27
|
|
|
|
dulcinea
|
O... bojo delal lutke. Drgač ti pa ne morem pomagat. Jih pa delajo pri moji teti, sam to je mal predaleč tko zame, kot zate. Sam pri ribnčanu so najboljše .
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 11:38:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 11:41:33
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Jaz sem jih tudi večjo količino vedno kupila v Sparu ali mercatorju, tudi v Tušu jih imajo. Zakaj pa rabiš večjo količino kuhl?
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 12:35:56
|
|
|
|
rija
|
za moža bi bolj priporočala konkreten kol....tak, za ograjo, kot jih imajo na merkurju kuhalnice pa dobiš v šparu
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 12:40:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Merkur,Mercator,Špar ter še v kakih trgovinah z plastičnimi izdelki. LP Mojca
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 12:59:13
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija za moža bi bolj priporočala konkreten kol....tak, za ograjo, kot jih imajo na merkurju Jaz v tem primeru prisegam na lesen valar. Sam je res, da je moj dec bol velik... Za enga k je "normal size" je verjetno kuhla dost
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 22:23:22
|
|
|
|
Mišni
|
No tako. Šla sva v Merkur, kupila dve leseni kuhalnici ... in na blagajni plača 40 evrov. Mater, spet sem brez veze zapravljala! Imamo pa zato že novo leto doma! V otrokovi sobi že vse migeta in poje, novoletna jelka tudi že stoji, okrašena seveda ...
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 6.11.2008 23:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
3.) Za kuhanje (najbrž nisi tako staromodna)?
|
|
|
|
RE: Kje se kupijo lesene kuhalnice? 7.11.2008 7:03:13
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni No tako. Šla sva v Merkur, kupila dve leseni kuhalnici ... in na blagajni plača 40 evrov. Mater, spet sem brez veze zapravljala! Imamo pa zato že novo leto doma! V otrokovi sobi že vse migeta in poje, novoletna jelka tudi že stoji, okrašena seveda ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?