Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 20:32:00
|
|
|
|
Pia67
|
Ravno danes sem gledala v Mulerju kašice, tudi riževa je bila med njimi (kao v BIO pridelavi . Opazila pa sem jih tudi v DM, Sparu, BC. Važno je, da piše po 4. mesecu in ne po kakem 8. Da ne bom pametovala, nisem še sprobala kašic, samo ogledovala sem si jih, ziher ti bo katera bolje svetovala, samo takih kašic je malo morje. Mešaš jih z adapriranim mlekom, če nimaš svojega. Vse piše v navodilih, nobene panike. saj bo. Stanejo okoli 500SIT, je pa res, da je taka izbira, da ne veš kaj bi. No, pa še brez glutena so. Riževe itak, ostale pa so obdelane. Pia
|
|
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 20:57:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Mueller, imaš ogromno tega, mešaš pa večino kar z vodo, adapt. mleko je že notri. se nič ne redi ali se premalo redi?
|
|
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 21:04:49
|
|
|
|
simona2
|
Sem vse napisala na forumu novorojenček dojenček - ( Pridobivanje teže), če se ti da pogledat. Premalo se redi in od šoka danes (v 7 dneh samo 60g) še mleka nimam več, tako da sem čisto . Saj vem da ne smem, upam da bo čez noč bolje.
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 21:12:56
|
|
|
|
andrejaz
|
Lahko kupiš: - Rižolino od Podravke - to imajo v vsaki trgovini - riževi kosmiči od Hipp - v Mullerju in najbrž tudi v večjih trgovinah - riževa sluz od Alnature - dobiš v trgovinah DM
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 21:24:43
|
|
|
|
simona2
|
Kaj pa je ta riževa sluz?
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 27.12.2005 21:38:43
|
|
|
|
Andra
|
Najboljši so riževi kosmiči od Hippa, ki se lahko dodajajo otroku že od drugega tedna dalje. Dobiš jih v Intersparu, stanejo pa 500 SIT. Če ji boš dodajala mleko v prahu, ji to vmešaš zraven. Lepo se bo najedla, spala in pridobivala na teži. Če te še kaj zanima, me kontaktiraj privat.
|
|
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 30.12.2005 19:27:11
|
|
|
|
rayy
|
Jaz dajem riževo kašico z banano od Bebe, je od 4. meseca dalje. Mešam jo sicer s svojim mlekom, lahko jo seveda tudi z adaptianim. Če nimaš dovolj svojega mleka, kupi tako kašico, ki že ima dodano adap. mleko. Velika večina v trgovinah je itak takih. To so tiste škatle, kakor Čokolino, obstaja jih veliko, paziti moraš, da je od 4. meseca dalje. Od kar jo papcamo zvečer je mali dobil kar fajn lička. Drugače se je normalno redil, jaz sem mu dodala, da bi bolje spal ponoči, pa je isto. Če slabo pije po flaši, mu daj ful gosto in probaj po žlički, naš ful rad je na žlico.
|
|
|
|
RE: Kje se dobi riževa kašica - pomoč nujno 30.12.2005 19:45:55
|
|
|
|
Barči78
|
V Baby Centru dobiš riževo kašico z različnimi okusi npr. sadja od Milupe, ki jo zamešaš med vodo. Drugače pa riževe kašice dobiš v vseh bolje založenih živilskih trgovinah - Tuš, Merkator, Špar,..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?