Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ker mi v dneh ko so vsi kupovali balkonske rože ni zneslo da bi jih kupila me zanima kje se jih še da sploh kupiti. Eni mi pravijo da sem že prepozna in jih ne bom nikjer več dobila. Pravkar pa imam pred samo tudi reklamo od Bauhausa in vidim da so notri tudi rože ampak akcija velja samo do 3.5.
Midva sva lani balkonske rožice kupila na Dobenem, sredi maja enkrat....cene so bile nižje kot pri Gašperlinu ( ampak to je bilo lani, letos za cene nevem )
Ma niti slučajno nisi še ničesar zamudila. Če bi jih dala ven pred 14.dnevi, bi bila velika možnost, da bi ti jih požagalo. Jaz jih še nisem dala v lonce, čakajo v zatišju, pa niti še nisem vseh kupila.
Dobijo se pa še čisto po vseh vrtnarijah, kjer boš dobila tudi veliko bolj kvalitetne sadike kot v bauhausih, baumaksih, obijih in podobnem. Lahko jih greš pa iskat tudi na tržnico - na vsaki jih imajo. In jih bodo še en lep čas imeli. Razprodali jih bodo kvečjemu v trgovinah ala lidl, hofer ipd, ki se sicer s tem ne ukvarjajo.
Poznam vrtnarije v okolici 30km Celja. To mi je že skor "zasvojenost". Res užitek že gledat in izbirat.
Sem pa bila prejšno soboto v Šentjurju-VALNAR. Mega vrtnarija, zdravbe rože in pestra izbira. Imajo kr en šotor brščank, en zelenjave,.. ni da ni. Super če imaš še šoldi!
Če bi hotela dat na balkon in še na teraso sem že lani računala da bi dala samo za rože 100€ Letos precej več. Tako da jih bom dala samo na teraso-imam 8 korit in v vsakega prideta po dve. Pa že to kar nekaj znee.
8 krat 2 je 16 evrov, če jih dobiš po1 evro. Kje si pa ti 100 evrov dobila?
16x1.50€ je 24€ To je računano da jih dam samo na teraso, če bi jih dala pa še na balkon bi me prišlo okrog 100€ Balkon imam dolg 12m malo manj je terase.
8 krat 2 je 16 evrov, če jih dobiš po1 evro. Kje si pa ti 100 evrov dobila?
16x1.50€ je 24€ To je računano da jih dam samo na teraso, če bi jih dala pa še na balkon bi me prišlo okrog 100€ Balkon imam dolg 12m malo manj je terase.
Aja, 1,5 evra. No, potem pa 24. Pa daj raje manj korit, saj ni treba, da so čez cel balkon.
Ker mi v dneh ko so vsi kupovali balkonske rože ni zneslo da bi jih kupila me zanima kje se jih še da sploh kupiti. Eni mi pravijo da sem že prepozna in jih ne bom nikjer več dobila. Pravkar pa imam pred samo tudi reklamo od Bauhausa in vidim da so notri tudi rože ampak akcija velja samo do 3.5.
Hofer jih ima še- 6 sadih po 3,99€, v Lidlu so pa dražje- 99 centov za sadiko.
Jaz sem dala 0,75 € za rožo - ista cena kot lani Rože pa božanske - še nikoli nisem imela lepših .Sem pa dala za 64 rož 48 €.Je pa to ena manjša vrtnarija na celjskem .
Vrtnarija Krašovec- iz Celja proti Vojnuku- lahko greš čez Dobrno v Velenje. Izbira dobra. Imajo pa letos tudi malo manjše sadike na voljo in tudi od 0.50€.
Veliko užitkov ob nakupovanju.
Imaš pa še v Drešinjni vasi vrtnarijo, imajo veliko loncev in tudi grmovnic. Na poti naprej v Šempetru je pa Lončarek.