Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ograjica za štedilnik? 5.10.2007 9:41:40
|
|
|
|
anitaz
|
V Ikei vem da imajo.
|
|
|
|
RE: Kje ograjica za štedilnik? 5.10.2007 9:44:05
|
|
|
|
honey
|
Ne bi vedela za kakšno ogracijo za štedilnik, ker je niti nismo potrebovali. Odkar je mali shodil (11 mes), smo mu govorili, da je štedilnik ajs in je veljalo striktno, kadar se približal štedilniku oz. pečici. Sploh, ker smo imeli neki stari štedilnik in še niti ni imel varnostnih gumbov, se pravi, če si gumb obrnil, je plin uhajal. Na pečico je pa enkrat naslonil roko, ko je bila topla, ne vroča in od takrat je s pečico mir. Pa razložila sem mu, da se lahko na štedilniku opeče in to je bilo to. Moram reči, da nikoli nisem imela težav s tem, da bi hodil okrog štedilnika in tudi posodo na štedilniku pusti povsem na miru. Zdaj, ko je že toliko večji, si prisloni k pultu stol, mu dam kakšno posodo in kuhalnico in on kuha zraven mene. Štedilnika pa se ne dotika. Zato bi bilo mogoče bolj smotrno ga navadit na to, da je štedilnik prepovedan, kot pa to, da kupuješ ograjice, ker pri 2, 3 letih ga ograjica ne bo zadržala.
|
|
|
|
RE: Kje ograjica za štedilnik? 5.10.2007 10:51:28
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz sem jo kupila preko oglasa lansko leto, čeprav ve da je tam vroče itd...sem lih naletela v ZD na mamico in punčko staro 1 leto, čist popečeno...tako, da sem letela kupit to zaščitno ograjico... Vem da je prišla nova od 5000 sit -7000 sit (v eur nevem cen), videla sem jo pa v baby centu, arielu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?