Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 12:38:49
|
|
|
|
Zora*
|
S katerega konca pa si, tako približno
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 12:45:13
|
|
|
|
MioBambino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zora* S katerega konca pa si, tako približno Komenda
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 13:01:25
|
|
|
|
Zora*
|
Poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 14:20:41
|
|
|
|
Angel_Tian
|
Sem ti poslala ZS
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 17:03:46
|
|
|
|
MioBambino
|
Hvala, punce. Kaj pa ti standardni proizvajalci- Akron, IziMobili,...? Kakšne izkušnje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2012 17:47:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 4.9.2012 17:52:58
|
|
|
|
dayya
|
Moje izkušnje z Izimobilom, še jaz bi lepše zrisala skico omare kot jo je takratni prodajalec, le kako naj naročim omaro nekomu, ki mi je ne zna predstavit in nato še reče da je enkrat na terenu drugič v prodajalni in kot prodajalec mi ni predstavil nič kaj bi bilo če bi mi jo naredil :( si nisem upala potem tam naročit. Naročila sem jo pri Pohištvo po meri Alič - Škofja Loka, pridejo na dom, predstavijo zrišejo tvoje želje in povejo svoje izboljšave in evo ti omare že stoji v rekordnih treh tednih sem imela opremljene tri prostore, fenomenalno, kvaliteta na nivoju edino kar je malček dražje ampak rajš v štartu kak evro dam več da mi potem služi kot je treba.
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 5.9.2012 12:00:48
|
|
|
|
t5t6
|
Jaz jih imam kar nekaj od Akrona, zelo sem zadovoljna, kvaliteta vrhunska in delavci, ki jih je vredno pohvalit. Pridejo na dom vzamejo mere imajo laseski meter, da na koncu vse mere štimajo. Ti svetujejo, izrišejo skico v nulo in na koncu je točno taka kot jo naročiš. Montažerji tudi, pridejo imajo vse pripomočke, dobro opremo, nič ne zapackajo vsi kosi so zaščiteni, tako, da na koncu ni nič podrsano. Bilo smo zmenjeni ob sedmih zjutraj in ob 7.00 je bil pri meni. In celo servis je super, nam je eno bremza začela škripat, sem poklicala, prišel je čez dva dni točno ob uri kot je rekel, zamenjal in odšel.
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 27.12.2012 17:21:33
|
|
|
|
Cipka capka
|
Mis mo tudi z Akronom nadvse zadovoljni. Bili smo v Kranju in so nam super svetovali, pripeljali so kot so obljubili pa tudi montaža je bila fajn. Imamo namen naročit še kakšno omaro, ko privarčujemo še kak euro
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 27.12.2012 18:11:29
|
|
|
|
Katy78
|
Mi smo za oba fanta naročili vgradni omari pri Akronu. Zmontirali so nam jih malo pred prazniki in sta čudoviti. Pa še nek popust je bil takrat. Ko si bova rihtala še spalnico v hiši, bova tudi vzela omaro pri Akronu.
|
|
|
|
RE: Kje naročiti vgradno omaro? 28.12.2012 13:36:25
|
|
|
|
lajkica
|
Mi pa potrebujemo kakšno pametno posteljo za naša dva fanta. Sta kar precej živahna ... zato morajo bit dovolj trdne. Rabili bi pa tudi letvice za posteljo. Vsak nasvet z vašimi izkušnjami bo dobrodošel. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.