Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 11:58:54
|
|
|
|
darjatimci
|
Mi smo jih sicer že prerasli,ampak imam v žlahti še nekaj dojenčkov in še vedno kupujem izključno v Leclercu.Če nisi preveč izbirčna glede firme,saj malčki tako hitro prerastejo eno velikost,tam imajo res ugodne cene.
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 12:37:19
|
|
|
|
petra81
|
Ja, res je, v E¨Leclerku imajo ponavadi kar lušne stvari za dojenčke, pa tudi drago ponavadi ni. Čeprav jaz ponavadi izberem izmed vse ponudbe najdražje! Ampak je v primerjavi z drugimi trgovinami še vedno ceneje, pa lepo! Pa fajn nakup želim!!
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 12:42:48
|
|
|
|
šnucika
|
Jaz sem bila včeraj vH&M v MB in kar nekaj kupila.Res je veliko rjave barve,vendar sem našla tudi lepe stvari v bež,beli in roza.
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 12:48:53
|
|
|
|
arielca
|
Mi večinoma kupujemo v Avstriji; Kik textil, H&M, C&A. Se mi zdi, da je cenovno ugodno, kvaliteta je OK pa še dokaj blizu mi je. Sicer pa cunje prerastejo prej kot bi se uspele uničiti.
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 12:58:38
|
|
|
|
Olivija
|
Jaz grem za moji dve na fantovski oddelek pri H&M pa jima tam tudi kaj kupim, ker majo kakšne fletne svetlo modre bodije ali pa srajce. Julija ima en hud vojaško zelen pulover s kapucu, velikost 68. To je mal za spremembo, pa tudi to se da potem fajn kombinirat s kakšnimi dekliškimi hlačami. Drugače sem pa Juliji kupila bodije pri C&A v Celovcu.
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 13:13:01
|
|
|
|
Ninica
|
Večinoma v H&M, drugače pa tudi v Šparu razne bodyje ali pa v Kik v Avstriji, tudi v Adesi sem kaj našla.
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 13:57:35
|
|
|
|
bori1
|
Pajacke smo za tastarejšo kupovali v -jutranjki in jih Matic pridno nosi. Bodye pa kupujem v šparu in v hm-ju. V HM so sicer res lepi ampak resnično, kot na letiš na zalogo. Sem šla že velikokrat prazna ven. Tamale bodyu - roza pa imam tudi jaz iz Leclerca, so prodajali po 2 v kompletu, pa tudi kakšen zgornji kompletek se je dalo luškan dobit. Nam - meni osebno pa grozno manjka Jutranjka. lp, Bori1
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 14:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
H&M, OBAIDI, ZARA, SPAR
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 18:49:31
|
|
|
|
Tia27
|
Zara,Beneton,H&M, v Lecelrcu sem enkrat en kompletek kupila in se mi je ful hitro spral, nisem ravno nad njimi navdušena.V Zari boš res našla kaj lepega.Upam da sem ti kaj pripomogla, lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 19:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
večinoma v H&Mju..res pa je da zdejšna dojenčica nos velik stvari od starejše, ampak sem ji ravno letos nakupila ene par stvari še dodatno v takih barvah nad katerimi se ti zgražaš ker sem do vrha glave in čes sita roza groze!
|
|
|
|
RE: Kje nakupujete oblačila za dojenčke? 22.8.2006 19:22:19
|
|
|
|
najina pikica*
|
jst kupujem v H&M v lj,sicer imam fantka ampak se mi zdi da imajo tudi za pupe veliko izbiro ,veselo in uspešno nakupovanje ti želim
|
|
|
| Stran: [1] |
Cepljenje.пеперутка16Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?Obvezno je pravočasno cepljenje. (
82%)
Prejeti morate le nekaj cepiv. (
0%)
Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (
6%)
Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (
12%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!