Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje najdem jedilno miyo s stoli? 3.11.2007 19:58:59
|
|
|
|
moje sonce
|
OJLA,zgradili smo si novo hiško,jo že opremljamo,nastal pa je en problem.Ne najdemo primerne jedilnice,, ,! Radi bi imeli mizo,cca.190 krat 95,orehov les,z masivnimi nogami,s stoli..če kdorkoli ve,kje bi takšno lahko našliali,če jo mogoče kdo dela,naj mi prosim javi,mal se nam že namreč mudi,hvala,lp
< Sporočilo je popravil Pikec0 RR -- 3.11.2007 20:30:06 >
|
|
RE: Kje najdem jedilno miyo s stoli? 3.11.2007 20:44:12
|
|
|
|
PAJO
|
poglejte v lesnini,mislim da boste tam najdli taksno. imajo res dobre,lih danes smo bli tam,mi tud iscemo sam manjse mere. lep pozdrav,ana
|
|
|
|
RE: Kje najdem jedilno miyo s stoli? 3.11.2007 20:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem podobno gledala v Natuzziju. Pa Harvey norman ima tudi kar veliko izbiro velikih miz.
|
|
|
|
RE: Kje najdem jedilno miyo s stoli? 3.11.2007 20:53:02
|
|
|
|
Gina
|
Mi smo jo naročili v javoru (Pivka) 180x100, lahko pa naročiš kako drugo mero. Naročila je nisem v trgovini, ker take, ki sem jo hotela, ni bilo drugačne vtrgovinah, kot ovalne. Nam pa tisti vogal vedno manjka. Aja, masiva seveda. Bom probala njihov link najt
|
|
|
|
RE: Kje najdem jedilno miyo s stoli? 3.11.2007 20:56:20
|
|
|
|
Gina
|
Aja, samo ti bi rada oreh, hmm, to pa ne vem, vseeno ti lahko link prilepim: http://www.javor.si/vseb.htm
|
|
|
|
RE: Kje najdem jedilno mizo s stoli? 3.11.2007 21:16:19
|
|
|
|
moje sonce
|
hvala,bom pogledala
|
|
RE: Kje najdem jedilno mizo s stoli? 4.11.2007 1:14:37
|
|
|
|
* Mateja *
|
Mi jo imamo od Lipe, masivno, sicer manjšo kot bo vaša. naša ima 160X90 mere. Provaj pogledat na spletno stran, če ne pa delajo tudi večje. Po naročilu seveda! In stole kupiš pol v kompletu zraven.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?