Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 13:04:21
|
|
|
|
viv_
|
V BC sem vidla v zadnjih ABC novičkah je od ABC designa 7.000 Sit.
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 13:21:39
|
|
|
|
mia14
|
Hej! Mi imamo točno to posteljico in smo zeloooooooo zadovoljni. Kupili pa smo še blazino za v posteljico - kot jogi, debeline 5 cm (v Toysu okrog 5.000 SIT). Po moje je trenutno ta posteljica najcenejša, je pa tudi zelo kvalitetna. Dokler se še ne postavlja na nogice in premetava po posteljici, jo lahko komot porabiš za stajico, za kasneje pa bodo druge povedale, če je še dovolj stabilna. LP, Mia
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 13:58:38
|
|
|
|
viv_
|
Kot sem že 150x napisala (mal se ponvaljam ), meni to ne bi bilo všeč za stajico, ker se otrok nima kje prijet, da bi se povlekel gor. Meni je bila super stajica, tista s široko mrežo in tamala je čist uživala, ker se je lahko vlekla gor in hodila okrog...
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 14:46:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako, kot je rekla Viv, v Baby Centru jo imajo znižano s 16.990 SIT na 7.990 SIT od ABC designa in sicer od 1.3. do 21.3.2006. Če jo želiš imeti, ti predlagam, da greš kar danes ali pokličeš in jo rezerviraš, ker je sicer ne boš dobila. Takoj poidejo. Mi smo jo kupili tako, da sem klicala vsaki dve uri, če je že prispela roba in smo potem dobesedno v trgovini počakali, da so robo s tovornjaka razložili, da smo jo dobili. Je pa super, a jo mi uporabljamo le za posteljico, ko potujemo, za stajico mi ni toliko primerna, ker se na straneh sploh ne vidi ven in je otrok bolj noter zaprt, pa še gladka je, pa se zelo težko dvigne gor. Ima pa notri že tako podlogo, tako da sem dala na to gor kar eno odejico in nisem kupovala nobenega jogija.
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 17:01:24
|
|
|
|
tadejaa
|
Tudi mi imamo podobno kot je sedaj v akciji v BC, vendar jo uporabljamo za spanje, ko gremo na obisk. Za stajico pa se mi prenosna posteljica ne zdi primerna, ker se otrok nima kam prijeti. Tudi jaz sem jo namreč hotela uporabljati doma za stajico pa se žal ni obnesla. Stajico sem si nato sposodila in sicer takšno staro 20 let, ampak je ful ohranjena (kot nova). Okrogla, premera 1m in cela je iz mreže. Zavzame zelo malo prostora pa še tako fajn zgleda. Tako, da ti priporočam, da raje kupi stajico .
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 20:33:44
|
|
|
|
Grascakinja
|
jaz pri teh rečeh nisem najbolj varčna, predvsem gledam na kakovost. Preveri trdnost in stabilnost te posteljice!
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 22:00:07
|
|
|
|
ursa_p
|
Poglej na BC spletno stran, kjer imajo prenosne posteljice zelo velikokrat v akciji. Tisto ta najdrazjo imajo iz 33.000 sit znizano na 18.000 sit ... imajo pa se eno, ki je cisto enostavna, ki pa sicer ne vem koliksna je cena, vem pa samo, da je zelo poceni ... ce se ti ne mudi pocakaj kak teden ali dva ... sem prepricana, da bodo imeli vsaj eno ... ce ze ne bos kupila tiste, ki je v akciji v njihovih novickah. www.babycenter.si ... dnevne akcije! Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 1.3.2006 22:05:18
|
|
|
|
KIRA
|
če sm dobr vidla je zdaj v ABC novičkah od baby centra ena znižana za enih 8 ali 9 jurjev. ampak nism ziher. sm cajtng že vrgla preč. mal vprašaj za akcije....
|
|
|
|
RE: Kje najcenejša prenosna posteljica? 2.3.2006 9:02:21
|
|
|
|
monikapene
|
Hvala vsem za informacije in nasvete. Se pa zdaj res bolj nagibam k temu, da bi kupila stajico, saj želim, da otrok vidi skozi in tudi, da se lahko prime in postavi pokonci. Če torej katera proda stajico, me naj prosim obvesti. Hvala! Monika (041/459904)
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.