Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:25:09
|
|
|
|
3T
|
Debate o avtosedežih sem že prebrala, ocene, mnenja, itd. zanima pa me, kje ga je mogoče najbolj ugodneje kupiti? Naj samo toliko omenim, da razmišljam o Römer-ju, Maxi Cosi-ju ali pa morda Recaru, pri slednjem mi je všeč lastnost od 9-36kg. Ker ga kupujemo za v avto dedija in babice sem razmišljala tudi o nakupu rabljenega, ampak dobrega seveda, ker mislim, da je pomembneje da je sedež varen, kakor pa povsem nov, pa seveda zato cenejši. Ker pa imamo v našem avtu integrirane otroške avtosedeže, pa se dosedaj s to tematiko nisem ukvarjala. Zato sprašujem vas po kakšnem nasvetu. Pomislila sem tudi na Ebay, se da tam dobiti kaj ugodneje? Hvala vam za odgovore in lp
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:27:37
|
|
|
|
*maja
|
Samo toliko v vednost, meni je včeraj prodajalka v BC rekla da bodo od sobote dalje v akcijo Maxi Cosi Prioriji za 109 EUR. Mi ga bomo sigurno kupili. ker ga rabimo še za v drugi avto in bo cena več kot ugodna.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:28:37
|
|
|
|
3T
|
Ma si pa hitra, pa dobra tudi, mi je informacija zelo všeč.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 21:38:06
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz sem pred kratkim videla neko akcijo v Mercator hipermarketu, tudi nekje okoli 100 € ... pa so bili videti kar konkretni
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 12.6.2008 22:39:19
|
|
|
|
Lunc_a
|
na hrvaško trgovina turbo limač.Stanejo cca 100 evrov plus davek dol,pa profitiraš
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 13.6.2008 16:56:27
|
|
|
|
*maja
|
No če pa bo slučajno katera hodila v Avstrijo v Toysa potem je pa tam trenutno v akciji Concordov Trimax za ceno 95 EUR, smo bili ravno danes tam.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 14:03:09
|
|
|
|
TheAngel
|
SPS je mal izboljšan XP Lažja namestitev pa neke razlike v pasovih. Več jaz pri mojem doktoratu iz sedežv nisem našla Potem sem se končno le odločila... za Römerja
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 18:24:13
|
|
|
|
tinaaja
|
SPS je mal izboljšan XP ravno obratno bi rekla .. poglej na maxicosi.com poglej na o-baby.de , nas ima kar nekaj dobre izkusnje z nakupom tu. mi smo ravnokar kupili 9-36kg, cisto nov model od kiddyja - comfort pro. ampak ni ravno ugoden, je pa najboljsi na testih, enostaven za montazo (ker bo kot drugi AS v vec avtomobilih),..
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 19:21:23
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja mi smo ravnokar kupili 9-36kg, cisto nov model od kiddyja - comfort pro. ampak ni ravno ugoden, je pa najboljsi na testih, enostaven za montazo (ker bo kot drugi AS v vec avtomobilih),.. tinaaaja, kje si kupila tega kiddy-ja? pa cena?
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 19:35:19
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
XP je izboljšan SPS. Priorija smo mi dobili najceneje v Toysu.
|
|
|
|
RE: Kje najbolj ugoden nakup avtosedeža? 14.6.2008 20:56:57
|
|
|
|
anit28
|
No mi pa smo kupili Romerja duo plus na http://www.kidsroom.de. Z nakupom sva bla ful zadovolna, je v babycentru 330€ tukaj pa sva dala 268€ s poštnino vred. Sva ga pa dobila v treh delovnih dneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?